Το τσιφτετέλι Πανούση οδήγησε στην παραίτηση τον διευθυντή του Τόσκα (ΒΙΝΤΕΟ)

21 Ιανουαρίου 2016

Παραιτείται από διευθυντής του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη,  Νίκου Τόσκα, ο Βασίλης Μαστρογιάννης.

Σύμφωνα με σενάρια που ακούγονταν έντονα τις τελευταίες μέρες, η συνεργασία των δύο ανδρών φέρεται να ήταν προβληματική.

Αφορμή στάθηκε η παρουσία του Β. Μαστρογιάννη σε χοροεσπερίδα συνδικαλιστών της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου εμφανίζεται σε βίντεο να χορεύει τσιφτετέλι με τον προκάτοχο του Νίκου Τόσκα στο υπουργείο, Γιάννη Πανούση.

Ο ίδιος ο Β. Μαστρογιάννης κάνει λόγο για προειλημμένη απόφαση, η οποία δεν είχε ουδεμία σχέση με την εν λόγω χοροεσπερίδα.

Ανάλογες φήμες είχαν κυκλοφορήσει και για τον γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης,  Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Δείτε το τσιφτετέλι Πανούση:

 

Στην ερώτηση που έμαθε ο κ. Πανούσης τα... βήματα του χορού, ο ίδιος λέει:  «Στη φυλακή! Τον έμαθα στο κελί 33 και μου τον δίδαξε μια Ρομά η οποία είχε σκοτώσει τον άντρα της με κατσαβίδι. Μου είπε ότι το τσιφτετέλι χορεύεται από τη μέση και κάτω, μου έδειξε πώς να σπάω τη μέση μου και πώς να κουνώ τους γοφούς μου, μου έδειξε τα πάντα και κάναμε μαζί πρόβες».

Στο ερώτημα τι γύρευε ο κ. Πανούσης στις φυλακές, η απάντηση ήταν: «Εκανα κάποια σεμινάρια τότε στους φυλακισμένους και έπεσα πάνω στη Ρομά».ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...