Φιλέτο λαβράκι σοτέ με πρασόρυζο και βελουτέ ψαριού

21 Ιανουαρίου 2016

ΥΛΙΚΑ

  • Για το λαβράκι
    • 60 γρ. ελαιόλαδο
    • 400 γρ. λαβράκι φιλέτο χωρίς πέτσα, κομμένο σε 2 κομμάτια
    • αλάτι
  • Για το πιάτο
    • λαβράκι σοτέ
    • πρασόρυζο
    • σάλτσα βελουτέ ψαριού

     

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το λαβράκι

Τοποθετούμε ένα τηγάνι (κατά προτίμηση αντικολλητικό) σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Αλατίζουμε και σοτάρουμε το ψάρι στο τηγάνι ώστε να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.

Τοποθετούμε τα φιλέτα σ' ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 C, μέχρι το ψάρι να ψηθεί εσωτερικά αλλά να παραμείνει ζουμερό.

Για το πιάτο

Σερβίρουμε το φιλέτο ψαριού σοτέ με πρασόρυζο και σάλτσα βελουτέ ψαριού.

yiannislucacos.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν (βίντεο)
Τα νέα της ημέρας
16:26 Πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν (βίντεο)