Μάθε τα πάντα για τον γάμο του Βουτσά. Είναι έγκυος η σύντροφός του;

21 Ιανουαρίου 2016

Με κουμπάρα την Μάρθα Καραγιάννη και σε δημαρχείο των νοτίων προαστίων της Αθήνας θα γίνει, σε λίγες μέρες, ο γάμος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού! Παράλληλα, το ζευγάρι δεν αποκλείεται να είναι κοντά σε μία μεγάλη του επιθυμία, το να αποκτήσει παιδί!

Mετά από τρία χρόνια σχέσης, ο αγαπητός ηθοποιός θα ντυθεί γαμπρός για τέταρτη φορά, στα 84 του χρόνια.

«Ήθελα να παντρευτώ την Αλίκη από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Όταν κάναμε σχέση και είδα τι άνθρωπος είναι, πόσο με φροντίζει και με αγαπά, βεβαιώθηκα ότι αυτή τη γυναίκα θέλω να την παντρευτώ. Η πρόταση έγινε χωρίς ρομαντισμούς. Της είπα “τώρα που είμαστε και οι δυο σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ας κάνουμε το βήμα. Ετοίμασε λοιπόν τα χαρτιά να παντρευτούμε”», λέει, στο περιοδικό «Down Town», ο Κώστας Βουτσάς.

Αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες του γάμου, ο ηθοποιός αναφέρει: «θα παντρευτούμε τις επόμενες ημέρες στο δημαρχείο της Βουλιαγμένης αμέσως μόλις βγουν τα χαρτιά, γιατί η γραφειοκρατία στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει. Θέλουν χαρτιά μέχρι και για το τι νούμερο παπούτσια φοράω. Κουμπάρα μας θα είναι η Μάρθα Καραγιάννη. Της το πρότεινα και δέχτηκε με χαρά. Είναι καρδιακή μου φίλη, έχουμε πολύ ισχυρούς και αγνούς δεσμούς και την αγαπώ πολύ».

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού να γίνουν σύντομα γονείς! Όπως ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, ρώτησε τη σύντροφο του ηθοποιού αν είναι έγκυος, μιας και κάνει προσπάθεια με εξωσωματική, κι εκείνη της απάντησε «σε δυο εβδομάδες θα μπορώ να σου πω»!

star.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...