Διάλεξε τα μαγιό που κρύβουν τις ατέλειες!

Το καλοκαίρι επιλέξτε με προσοχή τις  ιδανικές επιλογές για τα μαγιό που κολακεύουν περισσότερο το σώμα σας. Εμείς σας παρουσιάζουμε το ιδανικό μαγιό για κάθε σωματότυπο…!

Από τον ενδυματολόγο, Νίκο Τσιγαρό

 

 

 

 

 

 

 

Αν το σώμα σας έχει σχήμα “αχλάδι”:

Πρέπει να στρέψετε  τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματός σας  Επιλέξτε ενισχυμένα top που αναδεικνύουν το στήθος διακοσμημένα  με  βολάν, ντραπέ, στολίδια κτλ. Αν το τοπ που θα επιλέξετε είναι πιο φωτεινό από το κάτω είναι η ιδανική επιλογή.

 

Αν το σώμα σας έχει σχήμα “μήλο”:

Αποφύγετε τα μικροσκοπικά μαγιό που αποκαλύπτουν περισσότερα σημεία από όσα θα έπρεπε  . Η καλύτερη επιλογή είναι τα ολόσωμα μαγιό ή τανκίνι που έχουν βαθύ ντεκολτέ με μπανέλα, ώστε να εστιάσουμε στο στήθος και όχι στη μέση, και φαρδιές τιράντες. Αποφύγετε οριζόντιες ζώνες και πολύ γυαλιστερά ή φωτεινά υφάσματα που αυξάνουν το μέγεθος. Αν έχετε μικρό στήθος επιλέξτε άφοβα ένα βαθύ ντεκολτέ χωρίς τιράντες


Αν το σώμα σας έχει σχήμα “κλεψύδρα”: 

Ιδανικά μαγιό και απολύτως κολακευτικά για το σώμα κλεψύδρα είναι τα ολόσωμα με ψηλό κόψιμο στους μηρούς καθώς δίνουν την αίσθηση ότι μακραίνουν τα πόδια . Δυνατό σημείο η μέση όπου μπορεί  να τονιστεί με μαγιό που την αποκαλύπτουν.Αν το στήθος σας είναι  μικρό προτίμησε τριγωνικά τοπ ενώ αν το στήθος σας είναι μεγάλο προτιμήστε  τα τοπ   με υποστήριξη.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα