Hot Dog σε χωριάτικο φύλλο με πράσο και καρότο.

<p><strong>ΥΛΙΚΑ</strong><br />ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ</p>
<p>4 ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ<br />8 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ IFANTIS<br />100 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ<br />100 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝΗ<br />3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ<br />3 ΠΡΑΣΑ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΡΟΣ)<br />2 ΚΑΡΟΤΑ<br />½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ<br />4-5 Κ.Σ. ΝΕΡΟ<br />4 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU<br />1 ΦΛ. ΣΟΥΣΑΜΙ<br />ΗΛΙΕΛΑΙΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ)<br />ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ</p>
<p><strong>ΓΙΑ TO ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:</strong><br />4 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ &amp; ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ<br />4 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU</p>
<p><strong>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</strong><br />Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το πράσο, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, και λίγο νερό.<br />Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το τριμμένο καρότο, την κρέμα βαλσαμικού BBQ, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να καραμελώσουν ελαφρώς και τα αφήνουμε, να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους.<br />Κόβουμε τα χωριάτικα φύλλα σε τέσσερα κομμάτια, μοιράζουμε σε κάθε κομμάτι φύλλου, κατά μήκος, το πράσο και το καρότο. Έπειτα βάζουμε τη mozzarella, το regato και κλείνουμε σε ρολό.<br />Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με όλα τα φύλλα.<br />Αλείφουμε με νερό και περνάμε τα hot-dog από σουσάμι. Στη συνέχεια ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και τα τηγανίζουμε, για 3-4 λεπτά, από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.<br />Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.<br />Σερβίρουμε τα hot dog, αμέσως με φρέσκο τυρί κρέμα με μυρωδικά και μπαχαρικά και στολίζουμε με κρέμα βαλσαμικού BBQ.</p>
<p>chefonair.gr</p>

Σχετικά άρθρα