Το τελευταίο αντίο της Celine Dion στον σύζυγό της - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ απο την εκκλησία

22 Ιανουαρίου 2016

Στην κορύφωσή του φτάνει σήμερα το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στη Σελίν Ντιόν, καθώς, με διαφορά δύο ημερών, «έφυγαν» από καρκίνο ο σύζυγός της και ο μεγαλύτερος αδερφός της.

Ντυμένη στα μαύρα, με βέλο, φανερά εξαντλημένη και με δάκρυα στα μάτια, η τραγουδίστρια στάθηκε την Πέμπτη δίπλα στο φέρετρο του Ρενέ Αντζελίλ, στην εκκλησία όπου, πριν από 21χρόνια, στάθηκε με «βασιλικό» νυφικό στο πλευρό του, για να παντρευτούν!

 Greeting: Celine could be seen talking to mourners as they filed past the open casket


Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στη βασιλική της Νοτρ Νταμ, στο Μόντρεαλ για να συμπαρασταθούν στη Σελίν, ενώ στην εκκλησία πήγε και πλήθος κόσμου, για να αφήσει ένα λουλούδι και να γράψει στο βιβλίο συλλυπητηρίων του 73χρονου. Εκτός απο την μητέρα της, δίπλα της στάθηκαν τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον άντρα της ζωής της, αλλά και ο γιος του Ρενέ από τον πρώτο του γάμο.

506155502-600x440.jpg

«Η καρδιά της έχει σπάσει σε κομμάτια. Δεν υπάρχουν λόγια! Έχει βυθιστεί σε μια απίστευτη θλίψη, αλλά προσπαθεί να δείχνει γενναία», δήλωσε, στο περιοδικό «People», πηγή από το περιβάλλον της βραβευμένης με Γκράμι σταρ.

spl1212280_005 (1024x847).jpg

Η κηδεία του Ρενέ Αντζελίλ θα γίνει την Πέμτπη το μεσημέρι, σε στενό κύκλο και, ακολούθως, η τραγουδίστρια θα ετοιμαστεί να αποχαιρετήσει για πάντα και τον αδερφό της, Ντάνιελ, που θα ταφεί την Τρίτη.

506155526-600x900.jpg

 

 

Όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω twitter, οι φίλοι της μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω ίντερνετ τη νεκρώσιμο ακολουθία:

Announcement: The singer used Twitter to inform her fans they could watch her husband's state funeral online on Friday

 

Πηγή: star.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ