Ένα jean για όλες τις ώρες!

Σήμερα σας δείχνουμε πως ένα απλό σύνολο, αποτελούμενο απο ένα τζην και μια ριγέ μπλούζα, μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα διαλέξουμε.  

Τα βασικά μας ρούχα είναι ένα τζην σε ίσια γραμμή και μια ριχτή μπλούζα. Οι ρίγες, σε αντίθεση με τον “μύθο” που τις περιβάλλει, δεν δίνουν όγκο, αντιθέτως είναι πολύ κομψές και μπρορούν να φορεθούν με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Τζην σε ίσια γραμμή Mango, 47€, στα ομώνυμα καταστήματα

Μπλούζα με ρίγες Badila, 30€, στα ομώνυμα καταστήματα

Για την ημέρα, με απλά φλατ παπούτσια, είτε σε ένα έντονο χρώμα όπως οι τυρκουάζ μπαλαρίνες L.K.Bennett που επιλέξαμε είτε σε ένα έντονο μεταλλικό χρώμα, και μια ωραία και πρακτική τσάντα μπορούμε να είμαστε ντυμένες κομψά αλλά και άνετα. Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια ζώνη για να τονιστεί η μέση και να ολοκληρωθεί το σύνολο.

Τσάντα μεσαίου μεγέθους με λουρί για τον ώμο ή χιαστί Asos, 33€

Ζώνη Η&Μ, 5€, στα ομώνυμα καταστήματα.

Τυρκουάζ δερμάτινη μπαλαρίνα L.K.Bennett, 175€

Μαύρη τσάντα ώμου Alexander McQueen, 1.675€


Μπαλαρίνες σε ασημί χρώμα Zara, 70€, στα ομώνυμα καταστήματα.

Το ίδιο σύνολο μπορεί να φορεθεί το απόγευμα και το βράδυ, αλλάζοντας απλά το ύφος των αξεσουάρ. Αντί για ίσιες μπαλαρίνες επιλέγουμε ψηλά τακούνια σε ένα βασικό χρώμα, όπως οι μαύρες γόβες που διαλέξαμε, και τις συνδυάζουμε με μια πιο μικρή τσάντα σε έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο. Για κοσμήματα μπορούμε να φορέσουμε ένα απλό βραχιόλι, αν θέλουμε να κρατήσουμε το σύνολο κομψό.

Μαύρες Γόβες Casadei, 480€

Μαύρες Γόβες Zara, 70€, στα ομώνυμα καταστήματα.

Κόκκινη τσάντα ώμου με μαύρες λεπτομέρειες Proenza Schouler, 1260€

Κόκκινη τσάντα ώμου Zara, 62€, στα ομώνυμα καταστήματα.

Βραχιόλι Marc by Marc Jacobs, 54€

Σχετικά άρθρα