Δεν χρειάζεται να είσαι skinny για να έχεις αυτοπεποίθηση ή και γιατί όχι, να γίνεις μοντέλο. Γνώρισε την Barbie Ferriera.

23 Ιανουαρίου 2016

Αν ακολουθείς κι εσύ την Barbie Ferriera στο Instagram θα ξέρεις πως ό,τι κάνει το κάνει με αυτοπεποίθηση. Μιλάει ανοιχτά σε όσους την προσβάλλουν για τα κιλά της, για το πως είναι να έχεις την ταμπέλα plus size, και για το πως είναι να είσαι ένα μοντέλο με πραγματικές καμπύλες. Η Barbie έχει κάνει διαφημοστικά για πάρα πολύ γνωστές εταιρίες, όπως και η American Apparel, και έχει εμφανιστεί στις σελίδες μεγάλων περιοδικών, όπως αυτές του Seventeen. Το νέο της project  όμως πρόκειται να την κάνει ευρέως γνωστή.

Η Barbie, μαζί με άλλα τρία μοντέλα, ξεκινάει μια νέα καμπάνια με μαγιό,για αυτή την άνοιξη, την οποία γύρισαν σε μια πισίνα στο Palm Springs. Όπως και σε προηγούμενες δουλειές της, έτσι και σε αυτή δεν έχει γίνει ρετούς. «Είμαι ο ευατός μου και δεν χρειάζεται να απολογηθώ για αυτό, ότι κι αν σκέφτονται άλλοι άνθρωποι. Το να μην ρετουσάρω τις φωτογραφίες μου είναι πολύ σημαντικό για εμένα, γιατί θέλω οι άνθρωποι ναμε εκτιμήσουν και να τους αρέσω για το πωςείμαι, όχι για το πως θα ήθελαν ή θα έπρεπε να είμαι».


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +125388+56983 - adTechUnit 0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...