Boyfriend jean.Το νέο trend για όλο το 24ωρο!

Τα boyfriend jeans είναι από τα πιο πρόσφατα trends που έχουν αγαπηθεί από πολλές γυναίκες, μιας και είναι ο ιδανικός συνδυασμός άνεσης και θηλυκότητας, ο οποίος ταυτόχρονα κολακεύει την πλειοψηφία των γυναικών. Εμείς υποστηρίζουμε ότι είναι επιπλέον και εξαιρετικά ευέλικτο και η απόδειξη αυτού του ισχυρισμού στην συνέχεια!

Ξεκινάμε με δύο προτάσεις για boyfriend jeans, αριστερά τζιν Marc Jacobs και δεξιά, τζιν Mango. Αυτά τα τζιν θα τα χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε μια σειρά από συνδυασμούς που καλύπτουν τις ανάγκες μιας ημέρας, από το πρωί έως το βράδυ.

Αριστερά: Βoyfriend jeans Marc Jacobs, 228€ ( http://www.my-wardrobe.com/marc-by-marc-jacobs/jessie-boyfriend-cropped-low-rise-boyfriend-jean-641122 )

Δεξιά: Βoyfriend jeans Mango, 39€

Συνδυάζω τα boyfriend jeans με ένα φανελάκι σε ένα βασικό χρώμα (εμείς επιλέξαμε μαύρο, μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και λευκό) το οποίο έχει κάπως πιο φαρδιά εφαρμογή και δεν είναι τελείως εφαρμοστό. Με ένα φουλάρι σε έντονα σχέδια αλλά όχι πάρα πολύ έντονο χρώμα, με ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια πάλι σε ένα βασικό χρώμα και αφήνω στις λεπτομέρειες κάτι πιο έντονο (όπως τα σανδάλια που προτείνουμε, οι λεπτομέρειες είναι μεταλλικές και ο “κορμός” του σανδαλιού απλός, ενώ οι μπαλαρίνες είναι λευκές με τρουκ μόνο στο πίσω μέρος) και μια μέτρια έως μεγάλη τσάντα που ταιριάζει χρωματικά.

Έτσι έχουμε έτοιμο ένα πρωινό σύνολο που είναι ταυτόχρονα κομψό αλλά και άνετο. Μπορούμε επίσης, αν θέλουμε, να βάλουμε και μια λεπτή ζώνη πάνω από το φανελάκι.

Οutfit αριστερά:


Μαύρα σανδάλια με μεταλλικές λεπτομέρειες Zara, 69€

Μαύρη μπλούζα H&M, 5€ (διατίθεται και σε λευκό)

Outfit δεξιά: 


Ροζ δερμάτινη τσάντα με μαύρο χερούλι Chloé, 1.495€( http://www.net-a-porter.com/product/334900 )


Μαύρη μπλούζα T by Alexander Wang, 78€(διατίθεται και σε λευκό)


Ροζ-μαύρο μεταξωτό φουλάρι Emilio Pucci, 280€ ( http://www.stylebop.com/gr/product_details.php?id=423401 )

Κέντρο χαμηλά: Μαύρη και χρυσή ζώνη (σετ) ASOS, 10.60€ (http://www.asos.com/ASOS/ASOS-2-Pack-Skinny-Waist-Belt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2514218&MID=35718 )

Αν το επιτρέπει ο εργασιακός σας χώρος ή αν χρειαστεί να πάτε κάπου και να είναι κάπως πιο ¨επαγγελματικό” το look σας, το boyfriend jeans με ένα απλό blazer και τα κατάλληλα αξεσουάρ μεταμορφώνεται ανάλογα.

Κρατώντας τα ίδια φανελάκια του προηγούμενου outfit προσθέτουμε μόνο ένα μονόχρωμο blazer σε λευκό ή μαύρο χρώμα, με ή χωρίς κουμπιά και σε στενή εφαρμογή ή πιο χαλαρή – μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας στην εικόνα για λεπτομέρειες. Μαζί με ένα ωραίο βραχιόλι και δίνοντας προσοχή στην τσάντα και τα παπούτσια,  έχουμε αμέσως ένα πολύ άνετο αλλά και επαγγελματικό σύνολο. Και αν σας κουράζουν τα τακούνια για κάθε μέρα, μπορείτε να βάλετε πλατφόρμες που ταιριάζουν πολύ με τα boyfriend jeans.

Εάν ο επαγγελματικός σας χώρος απαγορεύει τελείως τα τζιν αλλά σας αρέσουν οι προτάσεις μας, μπορείτε να αντικαταστήσετε το τζιν με ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή και να προσέξετε μόνο να είναι καλό το ύφασμα, γιατί αυτό φαίνεται αμέσως στην εφαρμογή.

Outfit αριστερά:


Ριγέ γόβες Zara, 69€

Σουέντ ασπρόμαυρη τσάντα ώμου Zara, 69€

Μεγάλα βραχιόλια River Island σε σετ των τέσσερα, 25€ ( http://eu.riverisland.com/women/jewellery/bracelets/Grey-mirror-embellished-bangle-pack-636542 )

Δίχρωμες γόβες Saint Laurent, 395€ ( http://www.mytheresa.com/eu_en/two-tone-leather-pumps-206307.html )


Πλατφόρμα LK Bennett, 190€ ( http://www.lkbennett.com/shoes/courts/OCESTELA416PATENT )


Ασπρόμαυρη τσάντα ώμου με μεταλλικές λεπτομέρειες Proenza Schouler, 1.260€ ( http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#ItemSrv.ashx|SeasonId=57I&CollectionId=M4L&ItemId=1&SeasonMemoCode=actual&GenderMemoCode=women&CategoryId=&SubLineId=bags )

Μαύρο blazer χωρίς κουμπιά Jil Sander, 1.307€ ( http://www.stylebop.com/uk/product_details.php?id=421171 )

Λευκό βαμβακερό blazer HUGO by Hugo Boss, 296€ ( http://www.stylebop.com/uk/product_details.php?id=464111 )

Και τέλος για μια βραδινή έξοδο και επιστρέφοντας στα απλά φανελάκια που χρησιμοποιήσαμε στην αρχή, αλλάζοντας πάλι μόνο τσάντες/παπούτσια και προσθέτοντας ένα κόσμημα είμαστε έτοιμες αμέσως με ένα sexy casual look. Και μιας και είναι βράδυ, μπορούμε να φορέσουμε ένα ψηλό τακούνι με πολύ έντονο σχέδιο και χρώμα ή ένα κόσμημα , όπως στις προτάσεις που σας κάνουμε. 

Outfit αριστερά:

Δερμάτινες γόβες H&M, 99€

Γόβες με μπαρέτα Zara, 19.95€

Σκουλαρίκια σε σχήμα φτερών River Island, 4€ ( http://eu.riverisland.com/women/jewellery/earrings/gold-tone-leaf-drop-earrings-625624 )

Outfit δεξιά:

Χρυσές μεταλλικές γόβες Gianvito Rossi, 365€ ( http://www.mytheresa.com/eu_en/patent-leather-pointy-toe-mid-heel-pumps-199689.html )

Τυρκουάζ μεταλλικές γόβες Jimmy Choo, 569€ ( http://www.mytheresa.com/eu_en/agnes-metallic-snake-skin-pumps.html )




Σχετικά άρθρα