Έχεις πρόβλημα με την ακμή. Τι άποψη έχουν τα αγόρια για τα σπυράκια σου;

25 Ιανουαρίου 2016

Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σε πείσω πως στα αγόρια αρέσουν τα σπυράκια. Όπως μπορεί κι εσύ με τις φίλες σου να κάθεστε και να συζητάτε για το πόσο τέλειο και αψεγάδιαστο δέρμα έχει ο Σάκης Ρουβάς, έτσι και τα αγόρια θα εκτιμήσουν ένα καθαρό απαλό δέρμα.
Όμως δεν πρέπει να ξεχνάς αυτό: Και τα αγόρια βγάζουν σπυράκια όχι μόνο τα κορίτσια. Μάλιστα, την περίοδο της εφηβείας η πλειοψηφία των αγοριών έχει πιο έντονη ακμή από αυτή των κοριτσιών. Άρα τα αγόρια περνούν τις 
ίδιες φάσεις ανασφάλειας με αυτές των κοριτσιών, στο θέμα ακμή. Είναι λογικό ένα αγόρι το οποίο έχει αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση να μην ενοχλείται καθόλου αν ένα κορίτσι έχει έντονη ακμή, αφού καταλαβαίνει και μπορεί να ταυτιστεί.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο τα σπυράκια σου, αλλά το τι 
βγάζεις προς τα έξω. Αν προσπαθείς να περνάς απαρατήρητη, ή ρίχνεις συνέχεια τα μαλλιά σου στο πρόσωπό σου για να μην φαίνεται η ακμή σου, τότε δεν φταίνε τα σπυράκια που δεν σε προσεγγίζουν τα αγόρια αλλά κυρίως η έλλειψη αυτοπεποίθησης και η αρνητικότατα που εκπέμπεις.
Ευτυχώς, τώρα πια με εντατικές θεραπείες και καλή υγιεινή, το πρόβλημα μπορεί να ελαττωθεί πάρα πολύ, αν όχι να 
εξαλειφθεί. Αν λοιπόν σε προβληματίζουν τα σπυράκια σου, κάνε ότι περνάει κλινικά από το χέρι σου, έχε υπομονή, και σταμάτα να σκέφτεσαι συνέχεια το πόσο κακό κάνει η ακμή σου στην εικόνα σου.
Μην σκας για ένα δυο σπυράκια που εμφανίστηκαν ξαφνικά πριν από κάποιο ραντεβού. Αν το αγόρι με το οποίο θα βγεις είναι ένας φυσιολογικός νέος με αισθήματα και κατανόηση, και όχι ένας βλάκας και μισός, ούτε που θα τα προσέξει.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...