Το μοτέλ του σεξ: Ένα από τα πιο βρώμικα ερωτικά παιχνίδια

25 Ιανουαρίου 2016

Μίλησα μ’ ένα σωρό κοπέλες που δεν βρίσκουν το σεξ με το σύζυγό τους πολύ πιο διεγερτικό από το πινάκλ. Ούτε πε­ρισσότερο ικανοποιητικό από το μασάζ των ποδιών. Ισως ευχάριστο, αλλά...όχι διεγερτικό. Να, για παράδειγμα, μια άλλη περίπτωση:

Μια κοπέλα, πριν το γάμο της, ένιωθε να υγραίνεται (ξέρετε που...) και ν’ αστράφτουν τα μάτια της, απλώς και μόνο επειδή στεκόταν πλάι στον άνθρωπό της, στη στάση του λεωφορείου. Κατά το ταξίδι του μέλιτος η μηχανή της παραζεστάθηκε κι εξα­κολούθησε να δουλεύει με υπερβολικές στροφές ολόκληρο τον πρώτο και δεύτερο χρόνο. Μετά, διαπίστωσε πως της γινόταν ολοένα πιο δύσκολο να ξεκινήσει η μηχανή της. Αν το σεξ για κείνη δεν πέθανε, πάντως πέρασε σε λήθαργο.

Φυσικά, δεν ήθελε να γίνουν έτσι τα πράγματα. Και ποιος θα το ήθελε; Δεν ήθελε τίποτα καλύτερο από το να ξαναγυρίσει στις λάγνες εκείνες μέρες, όταν μάθαινε πώς πίνει εκείνος τον καφέ του και ανακάλυπτε ποια πλευρά του προσώπου του ξύρι­ζε πρώτη. Μπορεί να ξέρει τι συνέβηκε, αλλά δεν βλέπει κανέ­να τρόπο για να διορθώσει την κατάσταση.

Η κοπέλα αυτή υποφέρει από μια ύπουλη πάθηση που ονομάζεται γαμήλια ανία (γιατί αυτή είναι η καλύτερη διά­γνωση). Είναι μια πολύ συνηθισμένη διάγνωση σε πάρα πολλά ζευγάρια. Η συγκεκριμένη κοπέλα με τη βοήθειά μου εφάρμοσε ένα πρωτότυπο παιχνίδι με τον σύντροφό της: Το ερωτικό ξενοδοχείο. Συναντιώνται ερωτικά σε ένα απομακρυσμένο μοτέλ. Οδηγούν χωριστά ο κα­θένας το αυτοκίνητό του κι εκείνος την περιμένει να φτάσει. Μετά, φεύγουν χωριστά. Εκείνη γυρίζει σπίτι κι εκείνος στο γραφείο του. Σαν να είναι ένα ζευγάρι που μόλις γνωρίστηκε. Σα να ζουν έναν παράνομο έρωτα που τους διεγείρει.

Το βράδυ εκείνης της μέρας που επισκέπτονται το ξενοδοχείο κανένας από τους δύο δεν μιλάει για το πώς πέρασε το απόγευμα. Η υπόθεση παραμένει μυστικό των δύο εραστών. Ένα τόσο πολύπλοκο παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί από ορισμένους τύπους παντρεμένων της ρουτίνας, εντελώς γε­λοίο. Πιστέψτε με, προσφέρει πλούσια ανταμοιβή. Όχι μόνο αποτελεί ισχυρό φάρμακο για την καταπολέμηση της ανίας, αλλά προσφέρει τη διέγερση της ακολασίας, που χρησιμεύει για ν’ αυξάνει το ρυθμό των σφυγμών της και το πάθος της.

Προσπαθείστε να θυμηθείτε πώς μά­θατε για τις χαρές του ΣΕΞ. Οι σύζυγοι το χρησιμοποιούν για να κάνουν παιδιά, και μόνο οι ανύπαντροι σύντροφοι το έχουν για διασκέδαση! Ξαναγίνετε για λίγο σύντροφοι!

Οι μελαγχολίες η ανία και το άχρωμο σεξ, ήρθαν στη ζωή της γυναίκας που σας ανέφερα παραπάνω όταν εκείνη ανακάλυψε ότι είναι παντρεμένη στ’ αλήθεια. Δεν φοβάται πια μήπως την πιάσουν. Τώρα όλα είναι νόμιμα - και με επίσημη άδεια. Και η γοητεία του κρυφού παιχνιδιού; Γιατί να ενδιαφέρεται πια; Η επίσημη δέσμευση τα κα­τάργησε όλα αυτά. Και όμως ανακάλυψε ότι μπορεί να νιώθει ελεύθερη και ποθητή ακόμα και μέσα στο γάμο.

Ένα μυστικό σεξουαλικής  γοητείας

Κάποιος άντρας με ζηλευτές επιδόσεις στις γυναίκες, ανα- κεφαλαίωσε κάποτε το μυστικό της επιτυχίας της γοητείας του ως εξής: Αν είναι πόρνη, μεταχειρίσου την σαν βασίλισσα. Αν είναι βασίλισσα, μεταχειρίσου την σαν πόρνη. 

Δεν είμαι βέβαιη κατά πόσο εφάρμοζε την πολιτική αυτή στην πραγματικότητα και μέχρι ποιο σημείο, αλλά θα ήθελα να δώσω τη δική μου εξήγηση: Το σεξουαλικό παιχνίδι αγοριού-κοριτσιού τείνει να μεταβληθεί σε αφόρητη πλήξη, αν δεν παρουσιάζει ποικιλία. Η κοπέλα κουράζεται γρήγορα παί­ζοντας κάθε μέρα τον ίδιο ρόλο με τον άνθρωπό της. Όπως ακριβώς απολαμβάνει την αλλαγή και τη φαντασία, όταν φτά­νει στις εκδηλώσεις του ραντεβού, έτσι ποθεί κάθε τι ευχάρι­στα απρόοπτο, όταν φτάνει στους ρόλους του σεξ.

Οι περισσότεροι άντρες έχετε ζωή ρυθμισμένη και πει- θαρχημένη μέσα στο ωράριο εννέα με πέντε. 'Εχετε ακόμα προϊσταμένους που τους αρέσει η λειτουργία του γραφείου και που ντύνονται με τόση αφέλεια και πρωτοτυπία όσο στους στρατώνες των πεζοναυτών. Και ίσως αυτό να έχει κάποια σχέση με το γιατί οι άντρες βρίσκουν τόσο δύσκολο ν’ αλλά­ξουν τους ρόλους τους όταν πρόκειται να φερθούν ρομαντικά στις γυναίκες. Οι άντρες έχουν τον τρόπο να γίνονται ολο­κληρωτικά παντρεμένοι και κατασταλαγμένοι πιο γρήγορα από τις γυναίκες

Μπορεί η κοπέλα να πέφτει στη μικρή γκρίζα ρουτίνα της οικοκυρικής με τα θεατρικά έργα της δεκάρας από την τηλεόραση και τις κρεβατοκάμαρες σε παλιό στιλ. Αλλά δεν είναι αυτό που επιθυμεί, αυτό που λαχταρά να ζήσει, με κε­φαλαίο “Ζήτα”. Δεν θέλει σύζυγο. Θέλει εραστή. Στην πραγμα­τικότητα, θέλει πολλούς εραστές, συγκεντρωμένα σε ένα πρόσωπο, το δικό σας.

Με λίγα λόγια, ο κανόνας για να διεγείρετε κάθε γυναίκα (μεταξύ δεκαοχτώ και εξήντα), που το αίμα της βράζει, είναι: Μη γίνεστε ποτέ σύζυγός της, μείνετε πάντα εραστής της. Ο έρωτας και ο ρομαντισμός είναι για τους νέους. Και η νεότη­τα βρίσκεται περισσότερο στο κεφάλι σας παρά στο υπόλοιπο σώμα σας. Εκείνη δεν θέλει να έχει έναν κουρασμένο γέρο που την μεταχειρίζεται “στοργικά” σαν την καλή και ευγενική αγία μητέρα των παιδιών του. Εκείνος που είπε ότι “η μό­νη διαφορά ανάμεσα στο αυλάκι της ρουτίνας και στον τάφο, είναι το βάθος του”, είπε μια πραγματική αλήθεια.

Αν έχετε πέσει σ’ αυτό το σεξ, που γίνεται μόνο μετά τις τελευταίες ειδήσεις, με τις διακοπές στις κατασκηνώσεις, πά­ντα με τα παιδιά μαζί, πάντα στο αυλάκι της ρουτίνας, είστε νεκρός και δεν το έχετε καταλάβει. Και σας λέω σαν να πρό­κειται για κάτι καινούργιο για οποιονδήποτε: Καμιά κοπέλα δεν θέλει να κάνει έρωτα με ένα πτώμα. 

Λουίζα Μπερντ, σύμβουλος σχέσεων και συγγραφέας 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ