Κοφτό μακαρονάκι με σάλτσα κιμά και πάστα πιπεριάς.

26 Ιανουαρίου 2016

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡ. ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ
500 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1/4 Κ.Γ. ΜΠΑΧΑΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
1/4 Κ.Γ. ΣΚΟΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
1 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
2 Κ.Σ. ΠΑΣΤΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ALMITO
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ)
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα τον κιμά με ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το μπαχάρι, το ξύλο κανέλλας, τη σκόνη κανέλλας, το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, την τριμμένη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Έπειτα βάζουμε την πάστα γλυκοπικάντικης πιπεριάς και αφήνουμε τον κιμά να μαγειρευτεί.
Βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τον κιμά. Προσθέτουμε τη φέτα, γαρνίρουμε με τη φρέσκια ντομάτα και πασπαλίζουμε με πιπέρι.

chefonair.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ