Νέα μανία στους σταρ του Χόλιγουντ - Αποστεωμένα γόνατα (ΦΩΤΟ)

27 Ιανουαρίου 2016

Είναι όμορφες, διάσημες, πετυχημένες και έχουν τρομακτικά αδύνατα γόνατα.

Το συμβάν με την Angelina Jolie πριν λίγες μέρες, όπου κάτω από το κοντό μαύρο φόρεμα φαινόντουσαν τα μικροσκοπικά αδύνατα πόδια της, μας έκανε να θυμηθούμε κι άλλες celebrities, οι οποίες ναι μεν έχουν σώμα-λαμπάδα, αλλά τα γόνατά τους είναι αποκρουστικά.

Οι ηθοποιοί Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς παρ' όλο που είναι γυμνασμένες και όχι υπερβολικά αδύνατες, έχουν τρομακτικά οστεώδη γόνατα.

Από την άλλη, διάσημα μοντέλα όπως η Κείτ Μος, η Αλέξα Τσάνγκ και η Theodora Richards είχαν από την αρχή της καριέρας του το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μιας και ήταν υπερβολικά αδύνατες.

 

«Κανείς δεν έχει από μόνος του, τόσο αδύνατα (και αδύναμα πόδια). Το να προεξέχει το κόκκαλο στο γόνατο είναι αποτέλεσμα κακομεταχείρησης του σώματος», επισημαίνει ο γιατρός Δρ. Ντέιβιντ Άστον.

 

 Το μοντέλο Thes

 (Το μοντέλο Lady Mary Charteris)

«Η σαρκοπενία γύρω από το συγκεκριμένο σημείο δεν συνδέεται πάντα με την ανορεξία, αλλά μπορεί να προκαλέσει σοβαρά μυοσκελετικά προβλήματα, όσο μεγαλώνουμε», συνεχίζει ο Ντέιβιντ.

 (H Donna Air)

Βέβαια, επειδή κάθε πρόβλημα έχει τις περισσότερες φορές τη λύση του, η τακτική γυμναστική όπως το τένις ή το περπάτημα, μπορεί να αυξήσουν τους μυς γύρω από τα γόνατα.Πηγή: inews.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ