5 retro style που θα λατρέψεις!

Το ρετρό στυλ επανήλθε και σίγουρα όλες θέλετε φαντάζομαι να το ενσωματώσετε στο look σας αλλά φοβάστε μη φανείτε “κάπως”.

Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είστε fan της δεκαετίας του ’20 ή flappers για να σας ταιριάζει αυτό το στυλ. Από τα έντονα γεωμετρικά prints της δεκαετίας του ’60 με τα ψηλόμεσα μπικίνι που έγιναν δημοφιλή στη δεκαετία του ’40 και του ’50. Εδώ έχω 5 τρόπους για να βάλετε με άνεση λίγο ρετρό στυλ στη σύγχρονη γκαρνταρόμπα σας.

 

1.Μία απλή πλισέ φούστα με ένα πουκάμισο από πάνω ήταν το τοπ της εποχής, για να το συνδυάσουμε με τα τωρινά δεδομένα επιλέγουμε η φούστα να είναι σε έντονο χρώμα.

 

2.Τα φορέματα με παγιέτες ήταν, είναι και θα είναι απαραίτητα για μία εντυπωσιακή εμφάνιση σε ένα κοινωνικό γεγονός ή μια ιδιαίτερη έξοδο. Όπως τα flappers girls έτσι και εμείς όποτε τα φοράμε λάμπουμε!


3.Έντονα χρώματα σε πουκάμισα και γεωμετρικά σχέδια μας παραμπέμπουν στα 60s

 

4.ψηλόμεσα μαγιό τα έχουμε δει παντού φέτος και γοητεύουν όλες τις γυναικείες σιλουέτες, ειδικά αν έχουμε κάποια παραπανίσια κιλά τα κρύβει εκπληκτικά καλά. Αν πάλι φοβάστε για το μαύρισμα σας μπορείτε να το έχετε στη τσάντα σας και να το φορέσετε όταν πάτε να πιείτε το ποτό σας στο beach bar!

 

5. Τα ρετρό γυαλιά ηλίου είναι must τα τελευταία 2 χρόνια. Όλες οι γνωστές εταιρείες βγάλανε τουλάχιστον ένα ζευγάρι και το παρουσιάσανε στις κολεξιόν τους. Προτίμησε ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα αν είσαι από τις τολμηρές ή αν είσαι ακόμα επιφυλακτική ένα σε μαύρο ή καφέ θα σε κάνει να νιώσεις Τζάκι Ο!

Πηγή: fashionaddicted.gr

 

Σχετικά άρθρα