Νέα τρέλα: Tι κάνουν οι γυναίκες με το κάτω μέρος του στήθους τους

27 Ιανουαρίου 2016

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι προσφέρονται ολοένα και πιο πολύ για ακραίες και προκλητικές  κινήσεις. Η νέα τρέλα που σαρώνει το διαδίκτυο είναι Το «Underboob pen challenge». 

Γυναίκες αλλά και κάποιοι ελάχιστοι άνδρες βάζουν πράγματα στο κάτω μέρος του στήθους τους και προσπαθούν να τα κρατήσουν με αυτό! Βιβλία, οδοντόβουρτσες, μολύβια μέικ απ, γυαλιά αλλά κυρίως στυλό. Στην Κίνα όπως αναφέρει ο ξένος τύπος η διαδικτυακή αυτή τάση έχει λάβει διαστάσεις μανίας! 

Πώς εξηγείται αυτή η νέα τρέλα; Πολλές από τις γυναίκες που ακολουθούν πιστά τα σύγχρονα δυτικά πρότυπα ομορφιάς θεωρούν το στήθος ως το βασικό στοιχείο της θηλυκότητάς τους. Το Underboob pen challenge ήταν μια ευκαιρία να δείξουν στους άνδρες το πόσο θελκτικές μπορεί να είναι... αλλά και να κάνουν άλλες γυναίκες να ζηλέψουν!

underboob2

Τις γυναίκες ακολούθησαν και οι άνδρες επιχειρώντας να κρατήσουν αντικείμενα με το καλογυμνασμένο στήθος τους. 

underboobM6

underboobM5

Η ιστορία όμως με τα στυλό κάτω από το στήθος δε σταμάτησε σε αυτές τις ναρκισσιστικές κινήσεις. Άνθρωποι πιο παχουλοί άρχισαν να εκθέτουν το σώμα τους κρεμώντας αντικείμενα από την κοιλιά, τον λαιμό και άλλα μέρη του σώματός τους. 

underboobF1

underboobM2


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ