Αβγό σαγανάκι με γεμιστές πικάντικες πιπεριές.

28 Ιανουαρίου 2016

ΥΛΙΚΑ

4 ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ 
4 Κ.Σ. ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
4 ΑΒΓΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
ΨΩΜΙ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε ολόκληρο το σκόρδο μέσα σε ένα σέικερ για να το ξεφλουδίσουμε εύκολα.
Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη, προσθέτουμε τις γεμιστές πικάντικες πιπεριές. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αβγά, τα αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε με το καπάκι το τηγάνι και τα αφήνουμε μέχρι να ψηθούν. Στο τέλος ψήνουμε σε ένα σχαροτήγανο τις φέτες ψωμιού. Σερβίρουμε τις πιπεριές σαγανάκι με το ψωμί και γαρνίρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού.

chefonair.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Edgar Wallace
Η Σκέψη της ημέρας
3:17 Edgar Wallace