Η Nespresso μηνύει εταιρεία που χρησιμοποιεί σωσία του Τζορτζ Κλούνεϊ πάλι σε διαφήμιση καφέ

28 Ιανουαρίου 2016

Η γνωστή εταιρεία για κάψουλες και μηχανές παρασκευής espresso ζητά αποζημίωση 50.000 δολάρια από αντίπαλη εταιρεία καφέ - Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ είναι ένας και μοναδικός ή μήπως όχι;

Το παράρτημα της Nespresso στο Ισραήλ μήνυσε την αντίπαλη εταιρεία Espresso Club η οποία κυκλοφόρησε αντίστοιχη διαφήμιση για τον espresso της με πρωταγωνιστή σωσία του γνωστού ηθοποιού του Χόλιγουντ, Τζόρτζ Κλούνεϊ.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση παραπλανά τους καταναλωτές και ζητά να αποσυρθεί, καθώς, επίσης και να της καταβληθεί το ποσόν των 50.000 δολαρίων ως αποζημίωση για την ζημιά που η ίδια έχει υποστεί από την συγκεκριμένη διαφήμιση.

Ο σωσίας του Κλούνεϊ έχει πράγματι τα ίδια γκρίζα μαλλιά με τον δημοφιλή ηθοποιό, είναι ψηλός και γοητευτικός και εμφανίζεται έξω από κατάστημα της Espresso Club να κρατά την τσάντα με προϊόντα της εταιρείας και να ενημερώνεται για τα οφέλη του κλαμπ.

Η απάντηση της Espresso Club είναι ότι η διαφήμιση με τον σωσία του Τζορτζ Κλούνεϊ έχει στόχο τους καταναλωτές που επιζητούν μια πιο «ανεπίσημη» εμπειρία καφέ.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...