Νέα μόδα: Πληρώνουν φωτογράφο για την πρώτη νύχτα γάμου!

29 Ιανουαρίου 2016

Τα περισσότερα ζευγάρια προτίθενται να πληρώσουν ένα σεβαστό ποσό προκειμένου να αποθανατίσουν τη μέρα του γάμου τους μέσα από τον φωτογραφικό φακό ενός επαγγελματία. Θα μπορούσατε ποτέ όμως να φανταστείτε ότι θα υπήρχε περίπτωση να πληρώσουν έναν φωτογράφο για την πρώτη νύχτα του γάμου;

Και όμως συμβαίνει και μάλιστα πρόκειται για μια αναδυόμενη μόδα στα νιόπαντρα ζευγάρια που παρατηρείται σε πολλά μέρη του κόσμου.  Όπως αναφέρει το Times of India αρκετά ζευγάρια επιθυμούν να έχουν γυμνές λήψεις, με πόζες στο κρεβάτι.

Όπως αναφέρει ένας από τους φωτογράφους: «Αρνήθηκα να πω ναι στην  πρόταση του νεόνυμφου ζευγαριού γιατί πολύ απλά ένιωθα άβολα να είμαι παρών σε μια τόσο προσωπική στιγμή τους... Αναρωτιέμαι αν τα ζευγάρια αυτά που το ζητούν, βλέπουν την όλη διαδικασία σαν ένα kinky παιχνίδι ή αν πράγματι θέλουν να έχουν κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες. Έχω μπερδευτεί».

Οι περισσότεροι αιτούντες πάντως δεν επιθυμούν την καταγραφή της ερωτικής πράξης αλλά τη γυμνή φωτογράφιση. Δε λείπουν όμως και οι πιο άγριες διαθέσεις με ζευγάρια να θέλουν να κάνουν έρωτα μπροστά στον επαγγελματία φωτογράφο. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ