Παυλίνα Πουλίδη

29 Ιανουαρίου 2016

 H Πουλίδη Παυλίνα είναι πτυχιούχος ψυχολόγος από το London Metropolitan University και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ψυχολογία Υγείας (Middlesex University). Είναι μέλος στο  British Psychological Society(BPS). Έχει αριστεύσει στο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Κλινικής Ψυχοπαθολογίας του Ερευνητικού Πανεπιστήμιου Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ) σε συνεργασία με την Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών- Αιγινήτειου Νοσοκομείου.

Κατέχει δίπλωμα Συμβουλευτικής  πιστοποιημένο από το edexcel. Εκπαιδεύεται στην Γνωσιακή-Συμπεριφοιστική ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών ψυχοθεραπειών. Από το 2014 είναι εξωτερικός συνεργάτης στο τμήμα ενηλίκων του Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγείας Βύρωνα – Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου.

Τηλ: 6946575959

ppoulidi@hotmail.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Σπυρ***** ****
20:38 Τετάρτη 28/09/2016
Θελω βοηθεια για το πως να ξεπερασω ενα παιδι που προσπαθω δυο χρονια τωρα
Β Κ***** ****
18:02 Σάββατο 5/03/2016
Γεια σας Είμαι φοιτήτριαΠέρυσι δημιουργήσαμε μια παρέα και τα πηγαίναμε πολύ καλάΜιλούσαμε συνεχώςκάθε μέρα και βγαίναμε αρκετά Φέτος είχα κάποιες υποχρεώσεις για ένα διάστημα που με ανάγκαζαν συχνά να αρνούμαι προσκλήσεις τουςγια μέρη που σημειωτέον δεν λάμβαναν ποτέ υπόψη τη γνώμη μουΤους εξήγησα και ζήτησα κατανόησηΜε το που χαλάρωσααυτές σταμάτησαν κάθε επικοινωνίαΚαι γενικά παρατηρούσα μια δυσαρέσκειαΌπως ήταν λογικό ένιωθα ανεπιθύμητη με αποτέλεσμα να αραιώσω τις εμφανίσεις μουΠαρόλα αυτά συνέχισα να δείχνω ενδιαφέρον αν και η πλειοψηφία τους φαίνονταν σαν τείχος απέναντί μου Θα συναντηθούμε όπως αποφασίσαμε για να μιλήσουμε μιας και έχει δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσά μας και όπως ειπώθηκε κατά την απουσία μου έδεσαν περισσότερο μεταξύ τους Θέλω η κατάσταση να ξεκαθαρίσει όποια και αν είναι αυτή παρά να προσπαθώ μόνο εγώ Απλά δεν ξέρω ποια θα ήθελα να ήταν αυτή Θα ήθελα να μάθω πώς το βλέπετε εσείς ως τρίτος αντικειμενικά αλλά και ως ειδικός και τι με συμβουλεύετε Σας ευχαριστώ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ