Αποκαλύψεις για Μενεγάκη-Παντζόπουλο: Οι κλεμμένες φωτογραφίες από άκρως προσωπικές στιγμές και ο «κινηματογραφικός» τρόπος γνωριμίας

30 Ιανουαρίου 2016

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος δείχνουν σε κάθε ευκαιρία ιδιαίτερα ερωτευμένοι και το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώνουν πολλά άτομα από τον κύκλο του ζευγαριού που μιλούν ενίοτε στα περιοδικά που κυκλοφορούν.

Οι φήμες για το γάμο τους φαίνεται μάλλον πως ευσταθούν καθώς την προηγούμενη εβδομάδα παραδέχτηκε για πρώτη φορά: «Είμαι παντρεμένη γυναίκα» στον αέρα της εκπομπής της. Για τη γνωριμία τους μάλιστα έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά. Το μόνο βέβαιο όπως όλοι αναφέρουν είναι πως πρόκειται για μία «κινηματογραφική» γνωριμία.

Το συγκεκριμένο φρόντισε να επιβεβαιώσει και ο Νίκος Γεωργιάδης! Σήμερα βρέθηκε στο Ougachallenge και ρωτήθηκε από το Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ξέρεις κάτι για την Ελένη που δεν το ξέρει κανείς από εμάς;». Η απάντησή του ήταν λακωνική, αλλά άκρως περιεκτική: «Ξέρω πως τα έφτιαξε με τον Μάκη, αλλά δεν μπορώ να το πω. Πίεσε εσύ, αλλά εγώ δεν θα σου πω. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως ήταν σαν ταινία, ήταν λίγο κινηματογραφικό. Δεν ξέρω αν παντρεύτηκαν, δεν το έχει επιβεβαιώσει ποτέ, εγώ στον γάμο πάντως δεν καλέστηκα».

O δημοσιογράφος και διευθυντής του OK, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και κάτι επιπλέον. Συγκεκριμένα ανέφερε πως είχαν πάει να του πουλήσουν φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον Ματέο Παντζόπουλο από ξενοδοχείο, σε πολύ τρυφερές στιγμές, τις οποίες τις είχαν υποκλέψει από την φωτογραφική τους μηχανή. Δεν δέχτηκε να τις αγοράσει και ενημέρωσε την ίδια την Ελένη Μενεγάκη για να κινηθεί νομικά!

peoplegreece.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ