15 Μυστικά μόδας που πρέπει να μάθεις!

Μάθε 15 tips που σίγουρα δεν γνωρίζεις και σαν καλή νοικοκυρά, μα πάνω από όλα γυναίκα θα πρέπει να μάθεις!

 

1. Τα υφάσματα από κασμίρι είναι καλύτερα να πλένονται στο χέρι και να στεγνώνουν χωρίς να τα κρεμάσουμε.

2. Χρησιμοποιήστε το λευκό κρασί για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από κόκκινο κρασί.

3. Για να φύγουν οι τρίχες των κατοικίδιων σας από τα ρούχα σας βάλτε τα μέσα σε πάγο.

4. Αν τα ρούχα μας για κάποιο λόγο έχουν ποτίσει με μία άσχημη μυρωδιά ή έχει πέσει λάδι βάλτε λίγη βότκα μαζί με το απορρυπαντικό.

5. Για να φύγουν τα σημάδια από το αποσμητικό κάντε το τοπικά με απορρυπαντικό πιάτων.

6. Εάν έχετε μια κηλίδα λαδιού στην αγαπημένη σας τσάντα ή το παλτό σας, βάλτε ταλκ και αφήστε το να σταθεί μια μέρα. Μέχρι το πρωί, ο λεκές θα πρέπει να φύγει. Αν ένα κομμάτι παραμένει, επαναλάβετε τη διαδικασία έως ότου ο λεκές έχει εξαφανιστεί εντελώς

7. Πάντα τα ρούχα στη ντουλάπα σας να τα βάζετε τα ανοιχτά από αριστερά και δεξιά τα πιο σκούρα. Το μάτι σας θα ακολουθήσει το χρώμα και έτσι να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι.

8. Αν δεν έχετε χρόνο για να δοκιμάσετε ένα τζιν στο κατάστημα, δοκιμάστε τη μέθοδο «Neck» Μπορείτε να προσδιορίσετε το μέγεθος σας, τοποθετώντας τη μέση των τζιν γύρω από τη διάμετρο του λαιμού σας. Εάν η περιφέρεια της μέσης του παντελονιού ταιριάζει άνετα στο πίσω μέρος του λαιμού σας, τότε το τζιν θα σας είναι μια χαρά.

9. Διώξτε τα άχρηστα πράγματα από τη ντουλάπα σας με μία μόνο απλή ερώτηση στον εαυτό σας. Αν ήμουν στα μαγαζιά τώρα θα το αγόραζα; Αν η απάντηση είναι όχι τότε δε χρειάζεται να το ξανασκεφτούμε.

10. Ποτέ μη βάζετε το μαγιό σας στο πλυντήριο. Πάντα τα πλένουμε στο χέρι γιατί αλλιώς χάνουν τη φόρμα τους. Μόνο στο τέλος του καλοκαιριού και μετά από πολλές χρήσεις το βάζουμε στο πλυντήριο πριν το αποθηκεύσουμε και μόνο αν έχουμε ένα πρόγραμμα για πλύσιμο στο χέρι.

11. Αν θέλετε πιο επίπεδη κοιλιά για ένα γάμο ή ένα σημαντικό ραντεβού και δε προλαβαίνετε να κάνετε δίαιτα τότε για 5 μέρες αποφύγετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τους υδατάνθρακες. Η κοιλιά σας θα ξεφουσκώσει αισθητά.

12. Σε σημαντικά γεγονότα δεν είναι ανάγκη να πειραματιστούμε με το στυλ μας. Πάμε πάντα με τη πεπατημένη και που είμαστε σίγουροι ότι κάτι μας πηγαίνει.

13. Ποτέ μη βάζετε ένα ρούχο απευθείας από το σιδέρωμα στη ντουλάπα. Το αφήνουμε λίγο να ηρεμήσει και να πάρει τη φόρμα του για να μη τσαλακωθεί εύκολα.

14. Ποτέ μη κρεμάτε τα πουλόβερ σας. Πάντα τα τοποθετούμε διπλωμένα στη ντουλάπα.

15. Τα clutch σκουλαρίκια εκτός από τα αυτάκια μας μπορούμε να τα βάλουμε και σε ένα ζευγάρι γόβες για να τις αλλάξουμε εύκολα.

 

Πηγή: fashionaddicted.gr

Σχετικά άρθρα