Η «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

30 Ιανουαρίου 2016

Με τίτλο «Zητούν νέα μείωση κατώτατου μισθού» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει την εξοργιστική απαίτηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που βάζει «φωτιά» στην πρώτη αξιολόγηση.

 

 

Επίσης η «Αγορά»:

  • φέρνει στο φως τις πιέσεις των δανειστών προς την ελληνική κυβέρνηση για ψήφιση νέων μέτρων ύψους  6,3 δισ. ευρώ μέσα στην άνοιξη.
  • αποκαλύπτει ότι παραμένουν στα αζήτητα κονδύλια 450 εκατ. ευρώ που έχει εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την Ελλάδα, ως πρώτη βοήθεια για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.
  • φιλοξενεί  άρθρο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και  επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά υπό τον τίτλο: «Προοδευτική Συμμαχία για την Κεντροαριστερά». 

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος δηλώνει: ««Κερδίσαμε τρεις εκλογές κι αν χρειαστεί θα το ξανακάνουμε»  και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος τονίζει: «Η διεύρυνση της Ν.Δ. να γίνει προς το κέντρο».

 

 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο στην Αγορά: David Bowie - Συλλεκτικό CD και μαζί Rabbids

DAVID BOWIE

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα μια συλλεκτική προσφορά. Το πρώτο άλμπουμ του θρύλου της μουσικής.


Rabbids
Τα φοβερά κουνέλια ξαναχτυπούν. Αποκλειστικά στην Αγορά ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης παιδικής σειράς.
 Αυτή την εβδομάδα άλλο ένα dvd με 6 νέα επεισόδια.


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...