Σατανική μάνα - Πέφτει σε νέες αντιφάσεις - Γλεντούσε με τον πατριό σε πανηγύρια

30 Ιανουαρίου 2016

Την οργή του κόσμου προκάλεσαν οι άγνωστες συνομιλίες του "σατανικού ζευγαριού" που ακούστηκαν στο "Τούνελ" τη νύχτα της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου.

Η μητέρα του άτυχου Κωστή Πολύζου και ο πατριός του από τις πρώτες ώρες που βρέθηκε το πτώμα του παιδιού τους στο χωράφι τους, αιφνιδιάστηκαν και έπεσαν σε αντιφάσεις. 

Η απάθεια και η ψυχρότητα ειδικά της μάνας, ξάφνιασαν τους τηλεθεατές και προκάλεσαν την αγανάκτηση τους.

Από τη μια έλεγε στον ρεπόρτερ ότι δεν ήθελαν να πάνε στο σημείο που βρέθηκε ο Κωστής "για να μην μπλέξουν στα καλά καθούμενα" και από την άλλη παρουσία γειτόνων, έκλαιγε λέγοντας πως δεν την άφηναν οι αστυνομικοί να πάει στον τόπο με ένα λουλούδι για το δολοφονημένο παιδί της.

Το ζευγάρι συνελήφθη στο σπίτι όπου διέμεναν τα τελευταία χρόνια στην Ελευσίνα μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος τους. Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, περιύβριση νεκρού, ψευδορκία αλλά και πλαστογραφία.

Σύμφωνα με  τον κυνηγό που βρήκε το πτώμα του άτυχου Κωστή Πολύζου, το παιδί πρέπει να το είχαν περιλούσει με καμένα λάδια, για να μην μυρίζει, καθώς το ρούχα του ήταν μαυρισμένα.

«Έκανα ορισμένες ερωτήσεις κι εγώ. Ρώτησα, μάλιστα, τον πατριό του για το αυτοκίνητο, υπήρχε μια κηλίδα λάδια καμένα, μπροστά στην καλύβα που είχε τα μελίσσια και μου είπε ότι άλλαξε τα λάδια του αυτοκινήτου. Πράγμα που δεν ήταν τέσσερα κιλά λάδι καμένο, ήταν πάνω από 20 κιλά, πάρα πολύ. Ήταν μια κηλίδα πάνω από δύο μέτρα, τρία. Αυτό δεν το είχαμε πει τότε, όλα στην πορεία βγαίνουν. Πιστεύω ότι το παιδί το είχαν λούσει με τα λάδια τα καμένα, τα ρούχα του παιδιού ήταν μαυρισμένα. Δεν προσπάθησαν να το κάψουν, απλά μήπως το έκαναν για τη μυρωδιά».

Ο κυνηγός αποκάλυψε μαι συνομιλία που είχε ο κυνηγός με τη σατανική μάνα.  Όπως είπε, το ζευγάρι είχε πάει να τον συναντήσει. «Μου έλεγαν ότι όλοι τους κατηγορούσαν και τότε εγώ είπα στη μάνα: Κοίτα αυτή τη σκύλα με τα κουτάβια της. Για κάνε να της πάρεις ένα μακριά της να δεις πως θ’ αντιδράσει. Εσύ ούτε καν έψαξες το παιδί σου…». 

Ο κυνηγός δήλωασε ακόμα ότι του είχε κάνει εντύπωση που και οι δύο ήταν ψυχροί κι ανέκφραστοι. Στεναχωρήθηκε πολύ όταν έμαθε πως λίγο μετά την ανεύρεση του νεκρού παιδιού τους, αυτοί διασκέδαζαν σε τοπικό πανηγύρι...

Αλλά και ο θάνατος του πατέρα του Κωστή απασχολεί και πάλι τις αρχές. Ο γιώργος πολύζος ήταν 42 ετών και πέθανε από καρδιά Ο φάκελος του ανοίγει για να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του και γιατί δεν έγινε νεκροτομή.

Ειδικός επιστήμονας και πραγματογνώμονας είπε ότι υπάρχει μια σύγχρονη μέθοδο που μπορεί να δώσει στοιχεία για τα ακριβή αίτια θανάτου του ακόμα και δέκα εννέα χρόνια μετά.

 

Πηγή: Με πληροφορίες  www.madata.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Αλαμ***** ****
20:28 Σάββατο 30/01/2016
Χαίρεται με απασχολεί εδώ και 4χρόνια οι συμπεριφορές η ψυχολογία και οι επιλογές της αδερφής μουΕχει περάσεικαλάαλλά και δύσκολα παντρεύτηκε μικρήτην καταπίεζε ο πατέρας μου υπήρξε όμως αγαπη και φροντίδα και από τους δυο γονείς και ακόμη υπάρχει Πριν 4 χρονια πέθανε ο συζυγός της Απο τότε ουσιαστικα άρχισε ο Γολγοθάς για την ίδια και όλη την οικογενειά μας Είναι 33 ετών και έχει ενα κοριτσακι 10ετων Ο άντρας της ήταν 15 χρόνια μεγαλύτερος ήρεμος άνθρωπος γελαστός με χιούμορΕίχαν έναν καλό γάμο άλλα δεν έλειπαν και οι εντασεις που άρχιζαν κυρίως απο τη αδελφή μουΓενικά σαν άνθρωπος η αδελφή μου είναι νευρική απότομη επιβλητική και κριτική χαρακτηριστικά που τα έχει ως έναν βαθμό και ο πατέρας μου όταν πέθανε λοιπόν ο γαμπρός μου πέρασε κατάθλιψη είχε φαρμακευτική αγωγήείχε επιθετικές συμπεριφορές ήθελε απεγνωσμένα να βρει σύντροφο και αρνουταν το παιδί της έλεγε πως είναι βάροςΒρήκε σχεδόν αμέσως σύντροφο και έμειναν μαζί και τον παρουσίασε και στο παιδίΧώρισε και μετά από 1μήνα βρήκε άλλο σύντροφο με τον οποίο είναι ακόμη και σήμεραΜένουν μαζί Τα τελευταία δυο χρόνια είναι καλύτερα ψυχολογικά Ο τωρινός σύντροφος φέρεται καλά στο παιδίαλλά δεν πιστεύω ότι αγαπά ουτε το παιδί ούτε την αδελφή μου Τσακώνονται συνέχεια έιναι στη μέση πολλες φορές το παιδί και ξεφεύγουν πολλές φορές τα όρια Η αδελφή μου φωνάζειπολύ βρίζει πολύ άσχημα και υστεριάζει ο συντροφός της την απειλει τη βρίζει και την έχει χτυπήσει αρκετές φορές σε τσακωμό χαστούκι και πιάσιμο απο το λαιμόΤο παιδί έχει ζήσει πολλούς άσχημους τσακωμούς αλλά και την απόρριψη πριν 4χρόνια από τη μάνα τηςΧτυπάει αρκετά συχνά και το παιδί χάνει πολύ εύκολα την υπομονή της Τη συμβουλεύουμαι της λέμε να προστα τεύει το εαυτό της και το παιδί της εδώ και τόσα χρόνια Δείχνει ότι το καταλαβαίνει άλλοτε όχι Της λέμε ότι ο συντροφός της είναι ακατάλληλος απο τη στιγμή που είναι βίαιος ότι δεν την έκτιμαάρα ούτε και το παιδίΚάποιες φορές λέει θα χωρίσειλέει οτι δεν την αγαπα και ούτε αυτή τον θέλει άλλοτε τον δικαιολογεί λέει οτι αγαπάει το παιδί άλλοτε ότι δεν τον θέλειαλλά δεν μπορεί να μείνει μόνη της η αδελφή μου κάθε φορά που τσακώνεται βάζει στη μέση το παιδί εμένα και τους γονείς μου και μας αναστατώνει όλους η μητέρα μου και ο πατέρας μου έχουν προβλήματα υπέρτασης Είναι φορές που νιώθω ότι δεν εκτιμα και δεν έχει προτεραιότητα το παιδί αλλά τις ανάγκες της Ξέρω είναι αδύναμη και έχει περάσει άασχημες καταστάσεις αλλά δεν την δικαιολογώ να μην σέβεται το παιδί πως γίνετε αυτόΚαι άλλες μητέρες πέρασαν και περνούν δύσκολα αλλά τα υπολογίζουν τα παιδιά τους Πως μπορώ να χειρειστώ τη καταστασητι της συμβαίνει
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...