Δείτε όλες τις Αστρολογικές όψεις Φεβρουαρίου 2016 και πως θα σας επηρεάσουν!

31 Ιανουαρίου 2016

Οι κινήσεις των πλανητών για τον Φεβρουάριο 2016

 
Ο δεύτερος μήνας του έτους θα μπορούσε να ειπωθεί ότι βρίσκεται κάτω από την επιρροή του Κρόνου καθώς τόσο ο Ερμής ( σκέψη, επικοινωνία) θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω ( κυβερνάται από τον Κρόνο) ως τις 14/2 όσο και η Νέα Σελήνης της 8/2 πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου του οποίου παραδοσιακός πλανήτης είναι ο Κρόνος.Ο Φεβρουάριος λοιπόν θα είναι ένας μήνας με δυναμικές κινήσεις, συγκροτημένες σκέψεις αλλά και αρκετές δυσκολίες για όλα τα ζώδια.
Θα υπάρξει στασιμότητα σε υποθέσεις που είναι προ των πυλών να υλοποιηθούν, οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί σε αυτά που λέτε και κάνετε, γιατί αλλιώς οι επιπτώσεις των ενεργειών σας θα έχουν μεγάλη διάρκεια και θα αλλάξουν όλα όσα με κόπο έχετε κατακτήσει.
 
 
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα επηρεάζει τα οικονομικά αλλά και τη διάθεση των ζωδίων και απαιτεί προσοχή στις μετακινήσεις και στα ταξίδια που ενδεχομένως προγραμματίζουν κάποια από τα ζώδια..Οι συνεργασίες και οι επικοινωνίες αυτές τις ημέρες πρέπει να φιλτράρονται διαρκώς, για να μην προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 και μετά, βοηθά τα ζώδια να έχουν αποτελέσματα στις προσπάθειές τους, αρκεί να κινηθούν  οργανωμένα, αποφασιστικά και πάντα με διαλλακτικότητα.
 
 
 
Από την άλλη, ο Άρης που όλο τον Φεβρουάριο παραμένει στον Σκορπιό, δυσκολεύει για τα περισσότερα ζώδια τις ενέργειες που σχεδιάζουν και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που γίνονται θα υπάρξουν εμπόδια στην συνεννόηση με τους συναδέλφους, αλλά και με άτομα του πολύ στενού τους κύκλου.
 
Από τις 19 του μήνα και μετά που ο Ήλιος θα εισέλθει στους Ιχθύς και ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο, είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια παλιοί έρωτες και ξεχασμένες υποθέσεις για κάποια από τα ζώδια που θα τα αποσυντονίσουν.Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 22, θα ευνοήσει τα επαγγελματικά, την εικόνα και την κοινωνική ζωή των περισσότερων ζωδίων.

 

Αστρολογικές όψεις Φεβρουαρίου 2016

 

1/2 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Ίσως προκύψουν λάθη, ανατροπές και παρανοήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

 
3/2 – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 7 ημέρες): Ευνοούνται οι δραστηριότητες συλλογικού χαρακτήρα και η ανάληψη πρωτοβουλιών για επαγγελματική εξέλιξη.
 
4/2 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (1 ημέρα): Οι περιστάσεις θα σας ευνοήσουν και οι υποθέσεις σας θα εξελιχθούν σήμερα ομαλά.
 
6/2 – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Η έντονη διαίσθηση επηρεάζει τη λογική και καθορίζει τις κινήσεις.
 
6/2 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία (+/- 2 ημέρες): Θα βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων και θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις σας και να πετύχετε τους σκοπούς σας.
 
7/2 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Φανείτε σήμερα προσεκτικοί, τόσο στις αισθηματικές σας σχέσεις όσο και στις κοινωνικές σας επαφές. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία και την διαλλακτικότητά σας.
 
7/2 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη (+/- 1 ημέρα): Μεγάλη προσοχή στον τομέα των οικονομικών. Μείνετε μακριά από επενδύσεις και σπατάλες, γιατί ο κίνδυνος απώλειας είναι πολύ μεγάλος.
 
8/2 – Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου: Κατάλληλη ημέρα για να έρθετε κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές.
 
10/2 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία (+/- 2 ημέρες): Σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να δικτυωθείτε καλύτερα κοινωνικά.
 
12/2 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Κερδίστε σήμερα εύκολα την συμπάθεια ατόμων που μπορούν να επηρεάσουν δυναμικά το επαγγελματικό σας μέλλον.
 
13/2 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή (1 ημέρα): Εύνοια στους τσακωμούς, εντάσεις, λογομαχίες και χωρισμούς. Μεγάλη προσοχή!
 
14/2 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο: Διοχετεύστε σήμερα τη δημιουργικότητα σας στην καινοτομία και βγείτε μια και καλή από την ρουτίνα.
 
14/2 – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία (+/- 7 ημέρες): Η περίοδος προκαλεί ένα κύμα γεγονότων, που θα ανατρέψουν ισορροπίες και θα σας υποχρεώσουν να επιστρατεύσετε όλο το ψυχικό σας δυναμικό, για να μπορέσετε να ξαναβάλετε τα πράγματα στη θέση τους.
 
15/2 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ερμή (1 ημέρα): Σήμερα μπορείτε να σπάσετε τον πάγο και να έρθετε πιο κοντά στα άτομα που σας ενδιαφέρουν.
 
17/2 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο: Κατάλληλη ημέρα για σημαντικές διαπραγματεύσεις.
 
18/2 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε νέους υποστηρικτές στα σχέδια σας.
 
19/2 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στους Ιχθύς: Το πλανητικό σκηνικό δίνει έμπνευση, αλλά και μία ευφάνταστη ιδέα που μπορεί να φέρει σημαντικά κέρδη.
 
20/2 – Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Ερμή (1 ημέρα): Σήμερα γίνονται έντονα τα προβλήματα στην επικοινωνία και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση του λόγου σας.
 
21/2 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό (1 ημέρα): Ευνοούνται οικονομικές συναλλαγές, μετακινήσεις και συνευρέσεις.
 
22/2 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου: Προσοχή σε μετακινήσεις και στην σύναψη νέων συνεργασιών. Απρόβλεπτη ημέρα με επίφοβες συνέπειες στον επαγγελματικό τομέα.
 
23/2 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Ιδανική ημέρα για διασκέδαση και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς και για φλερτ και ρομαντικές αποδράσεις.
 
25/2 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Ευνοούνται οι συζητήσεις επαγγελματικής φύσεως, αλλά και οικονομικού περιεχομένου. Μπορείτε να κλείσετε μία πολύ κερδοφόρα συμφωνία!
 
26/2 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή (1 ημέρα): Θα έχετε έξυπνες ιδέες και οι σκέψεις σας θα είναι ευέλικτες, οδηγώντας σας σε πρακτικές και πολύτιμες λύσεις.
 
 
27/2 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Γεμάτη σχέδια και καλή διάθεση θα είναι η σημερινή ημέρα. Προωθήστε τα συμφέροντά σας χωρίς τύψεις.
 
28/2 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Προβλέπεται δράση και αποτελεσματικότητα. Εκμεταλλευτείτε το!
 
 
28/2 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Απρόοπτες και δυσάρεστες καταστάσεις θα κλονίσουν το ήρεμο κλίμα της αισθηματικής σας ζωής.

astrologos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...