Στο δρόμο οι αστυνομικοί για το ασφαλιστικό - Κατάληψη έξω από το ταμείο τους (ΒΙΝΤΕΟ)

1 Φεβρουαρίου 2016

Κατάληψη στα γραφεία του ασφαλιστικού τους ταμείου πραγματοποιούν από νωρίς της Δευτέρας συνδικαλιστές -αστυνομικοί οι οποίοι διαμαρτύρονται για το σχέδιο της κυβέρνησης αναφορικά με το ασφαλιστικό.

Οι ένστολοι αστυνομικοί κρατούν μαύρες σημαίες και έχουν απλώσει ένα μεγάλο πανό στην είσοδο των γραφείων, ενώ δεν επιτρέπουν στους εργαζόμενους να μπουν μέσα στο κτίριο.

Οι αστυνομικοί αντιδρούν στην ενοποίηση του Ταμείου τους με τα υπόλοιπα Ασφαλιστικά Ταμεία τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό εξανεμίζονται 220 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που για δεκαετίες απέδιδαν μέσω των κρατήσεων.

«Μια ζωή μας συμπεριφέρονται σαν ''αποπαίδι'' της κοινωνίας. Πρέπει να σταματήσει αυτός ο κατήφορος. Έχουμε δώσει ακόμη και τη ζωή μας και μετά βίας παίρνουμε 800 ευρώ, με 30 χρόνια προϋπηρεσία», είπε μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γιαννακαράκος που συνέχισε τονίζοντας ότι αυτή η συγκέντρωση είναι μόνη η αρχή και κάνοντας αναφορά στην μεγάλη απεργία της 5ης Φλεβάρη.Πηγή: Με πληροφορίες από inews.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ