10 χρήσιμα tips για κάθε νοικοκυρά!

Σας αναφέρουμε σύντομα κάποια tips για να μην αγχωνόσαστε μήπως πάθουν κάτι τα αγαπημένα σας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ! 

1. Οι ταινίες διπλής όψης δεν χρησιμεύουν μόνο στις δουλειές του σπιτιού, αλλά και στο να κοντύνουμε ένα παντελόνι που μόλις αγοράσαμε και θέλουμε να το φορέσουμε οπωσδήποτε.

2. Χρησιμοποιήστε λακ για να αφαιρέσετε ένα λεκέ από κραγιόν.

3. Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι ξύδι στη τελευταία πλύση του πλυντηρίου για να διατηρήσουν τα μαύρα σας ρούχα το χρώμα τους.

4. Αν ένα ρούχο σας λερωθεί με λάδι, πλύνετε το με απορρυπαντικό για τα πιάτα που διαλύει τα λίπη.

5. Αν πέσει στη φόδρα της τσάντας σας ρουζ ή make up μη το αφήσετε έτσι, φαίνεται και δεν είναι ωραίο. Σκουπίστε το με μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και θα είναι έτοιμη πολύ γρήγορα και εύκολα.

6. Πολλές φορές τώρα το καλοκαίρι τα πόδια μας γλιστράνε στα πέδιλα μας. Η λύση είναι μια.. βάλτε στη πατούσα σας μια γραμμή από ένα διάφανο λιπ γκλος που είναι συνήθως για να σταθεροποιεί το κραγιόν μας.

7. Για να διώξετε λεκέδες από τα δερμάτινα ρούχα, παπούτσια ή τσάντες σας προσθέστε μερικές σταγόνες ξύδι σε ένα μπολ με κρύο νερό και τρίψτε με μια μαλακή βούρτσα μέχρι να αλλάξει χρώμα όλο το δέρμα. Αφήστε το να στεγνώσει και ο λεκές εξαφανίστηκε.

8. Πάντα να στέλνετε τα παλτό σας στο καθαριστήριο πριν τα αποθηκεύσετε για το καλοκαίρι, έτσι αποφεύγουμε το φάγωμα από τον σκόρο. Επίσης, πάντα να τα κρεμάτε και να μη τα διπλώνετε γιατί χάνουν τη φόρμα τους.

9. Αν κάποιο ρούχο σας έχει λεκέ από ιδρώτα τρίψτε λίγο λεμόνι πάνω στον λεκέ πριν το βάλετε στο πλυντήριο. Το οξύ που περιέχει βοηθάει να διαλυθεί εντελώς ο λεκές.

10. Χρησιμοποιήστε κρέμα ξυρίσματος και μια πετσέτα για να απομακρύνετε το υγρό μακιγιάζ από περιλαίμια πουκαμίσων και μπλουζών.

 

 

Πηγή: fashionaddicted.gr

Σχετικά άρθρα