Γυαλιά καρφιά το γραφείο του Δημ. Μπούρλου - Τι δήλωσε ο γνωστός εργατολόγος

4 Φεβρουαρίου 2016

Στο στόχαστρο αναρχικών μπήκε το γραφείο του εργατολόγου και συνεργάτη του boro.gr Δημήτρη Μπούρλου, επειδή ήταν στην επιτροπή σοφών για το ασφαλιστικό.

Οι άγνωστοι εισέβαλλαν στο γραφείο στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου, το μεσημέρι της Τετάρτης και προκάλεσαν φθορές σε υπολογιστές και εκτυπωτές, πέταξαν φέιγ βολάν, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Λίγο αργότερα, με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Μπούρλος μπήκε στο στόχαστρο, καθώς «είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χάραξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, εντός του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου ενάντια σε όλους τους από τα κάτω».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπούρλος δεν συμφωνούσε με το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Τι είπε ο κ. Μπούρλος 

«Είχαμε μία επίθεση από κουκουλοφόρους, δεν πείραξαν κανέναν από τους συνεργάτες μου, προκάλεσαν κάποιες ζημιές, έσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές» δήλωσε ο κ. Μπούρλος.

«Είπαν ότι η κίνηση τους είναι συμβολική για το ασφαλιστικό, προφανώς ήταν παντελώς ανενημέρωτοι βέβαια ότι είχα διαφοροποιηθεί. Αυτό που ήρθε ως προσχέδιο δεν έχει καμία σχέση με αυτό έλεγα» πρόσθεσε.


Πηγή: Με πληροφορίες από www.real.gr και www.enikos.gr

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ