Αλεξιάδης σε φοροφυγάδες: Να προσέχουν ποιους καλύπτουν, υπάρχουν κι άλλες λίστες

4 Φεβρουαρίου 2016

Στον Βύρωνα σε πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης υποστηρίζουν πως υπάρχουν κι άλλες λίστες, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία για φοροφυγάδες.

Μάλιστα προειδοποίησε πως θα πρέπει να προσέχουν ποιους καλύπτουν, ποιους κάνουν παρέα, αλλά ποιους έχουν συμβούλους. 

Οπως γράφει το enikonomia.gr ο κ.Αλεξιάδης κατηγόρησε τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τους χειρισμούς στη λίστα Λαγκάρντ αλλά και για παρεμβάσεις στις Εισαγγελικές Αρχές. Άφησε αιχμές πως έδιναν πολιτική κάλυψη στους φοροφυγάδες σημειώνοντας ότι «εμείς δεν έχουμε στο περιβάλλον μας διαπλοκή. Δεν έχουμε εξαρτήσεις από συμφέροντα».

Επανέλαβε τα ίδια για τους αγρότες 


Σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών, τους κάλεσε σε διάλογο και επανέλαβε πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή φορολογίας σε βάρος τους. Όπως είπε, οι αγρότες φορολογούνται με βάση τα έσοδα και έξοδα, άρα οι ασφαλιστικές εισφορές περνούν στα έξοδα και η φορολογία αφορά μόνον στα κέρδη. Χαρακτήρισε μάλιστα τερατώδη κάποια αιτήματα όπως το αφορολόγητο να ανέβει στις 32.000 ευρώ αλλά επανέλαβε πως η κυβέρνηση δεν έχει καμία διάθεση στοχοποίησης των αγροτών.Πηγή: inews.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Yves Saint-Laurent
Η Σκέψη της ημέρας
Yves Saint-Laurent