Σεξ. Οι άνδρες απαντούν σε 14 αδιάκριτες ερωτήσεις σου

Και ποια στάση προτιμούν; Με πόσες γυναίκες έχει πάει ο μέσος άνδρας; Μια μεγάλη έρευνα που έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, δίνει απαντήσεις στην περιέργεια των γυναικών για το πώς σκέφτονται οι άνδρες για το σεξ. 14 ερωτήματα αποκαλύπτουν ακόμα και τις πιο κρυφές ανδρικές επιθυμίες.

Γράφει ο  Θ.Παλλαντζάς, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

1.Θέλουν οι άνδρες συναισθηματικό σεξ;

Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνδρες δηλώνουν ότι θέλουν περισσότερο σεξ, αλλά επιθυμούν εξίσου την καλή επικοινωνία. Στη μελέτη συμμετείχαν 1457 άνδρες οι οποίοι απάντησαν διαδικτυακά στις ερωτήσεις των ερευνητών σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή , τις στάσεις και τις πεποιθήσεις τους γύρω από τη σεξουαλικότητα.

Το 77% των ανδρών δήλωσε ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να ευχαριστήσουν τη σύντροφο είναι η συναισθηματική σύνδεση, ενώ το 40,7% είπε ότι το πιο σοβαρό λάθος που μπορεί να κάνει η σύντροφός είναι να μην επικοινωνεί αρκετά κατά τη σεξουαλική πράξη.

2.Πόσο άπιστοι είναι οι άνδρες; Απιστούν περισσότερο οι παντρεμένοι ή οι ελεύθεροι;

Αναφορικά με την απιστία, το 54,7% έχει απατήσει μια τουλάχιστον σύντροφό, ενώ το 40,6% όσων βρίσκονται σε μονογαμική σχέση έχουν απατήσει τη σταθερή τους σύντροφο μια ή δυο φορές. Στην περίπτωση των παντρεμένων ζευγαριών  το 35.4% των  ανδρών έχουν απατήσει τη σύζυγο τους μια με δυο φορές,  ενώ το 8,8% δηλώνει ότι έχει διαπράξει σεξουαλική απιστία παραπάνω από 10 φορές.

3.Θεωρούν το διαδικτυακό σεξ απιστία;

Το διαδικτυακό φλερτ μπορεί να θεωρείται απιστία από το 70.4% των γυναικών, αλλά μόνο το 45.6% των ανδρών φαίνεται να συμφωνεί μαζί τους. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι το 41% των ανδρών πιστεύει ότι μπορεί έχει κανείς μια ρομαντική σχέση μέσω διαδικτύου, ενώ το 30% δήλωσε ότι έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με άτομο που γνώρισε μέσω διαδικτύου.

Σε γενικές γραμμές όμως αν και το 69% των ανδρών πιστεύει στις μονογαμικές σχέσεις, μόνο το 43% δηλώνει ότι δεν έχει ποτέ διαπράξει σεξουαλική απιστία.

4.Τι κάνουν όταν νιώθουν ότι δεν μπορούν να αποδώσουν σεξουαλικά;

Αρκετοί ήταν οι άνδρες που ομολόγησαν ότι χρειάζονται βοήθεια για την επίτευξη ικανοποιητικής σεξουαλικής διέγερσης. Το 45.9% των ανδρών ανέφερε ότι χρησιμοποιούσε αλκοόλ προκειμένου να διεγερθεί σεξουαλικά, το 14.2% ανέφερε τη λήψη φαρμάκων ώστε να αυξήσει  τη διέγερση και την ευχαρίστηση, χωρίς να έχει επισκεφτεί ειδικό, ενώ το 11.1% δήλωσε ότι λάμβανε φάρμακα με ιατρική συνταγή.

5.Θέλουν σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Άλλες σημαντικές πληροφορίες που παρέχει η εν λόγω μελέτη αναφέρουν ότι οι άνδρες φαίνεται να προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες. Το ¼ μάλιστα των συμμετεχόντων δήλωσε ότι είχε σχέση με γυναίκα μεγαλύτερη κατά 10 χρόνια. Παράλληλα, αν και το 16.4% δήλωσε ότι θα προχωρούσε στη σεξουαλική πράξη μετά το πρώτο ραντεβού, οι περισσότεροι άνδρες ανέφεραν ότι θα περίμεναν μέχρι το τρίτο.

6.Με πόσες γυναίκες έχει πάει ένας μέσος άνδρας;

Αναφορικά με τον αριθμό των προηγούμενων  σεξουαλικών  συντρόφων, η πλειοψηφία των ελεύθερων ανδρών δήλωσε 6-7, ενώ οι παντρεμένοι δήλωσαν κατά μέσο όρο 2-3. Το 42.5% των συμμετεχόντων μάλιστα ομολόγησε ότι έλεγε ψέματα σχετικά με τον αριθμό των πρώην στις νυν συντρόφους.

7.Τι δεν αρέσει στους άνδρες, στο κρεβάτι;

Στην έρευνα αυτή μάλιστα, οι άνδρες αποκαλύπτουν τα λάθη των γυναικών στο σεξ. Πέρα από την έλλειψη της επικοινωνίας κατά τη σεξουαλική πράξη που φαίνεται πως το θεωρούν όπως προαναφέρθηκε το σημαντικότερο, οι άνδρες φαίνεται να έχουν παράπονα και σχετικά με τη τεχνική, αλλά και την επιμονή  των γυναικών κατά το στοματικό σεξ.

8.Μπορούν να καταλάβουν αν μια γυναίκα υποκρίνεται οργασμό;

Ο οργασμός φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τους άνδρες, τόσο ο δικός τους όσο και της συντρόφου. Το 12% μάλιστα, δηλώνει πως το χειρότερο που θα μπορούσε να τους κάνει η σύντροφος τους είναι να προσποιηθεί τον οργασμό, ενώ πάνω από τους μισούς αποκάλυψαν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν εάν η σύντροφος τους υποκρίνεται, ή όχι. Ο οργασμός είναι σημαντικός και για τα δύο φύλα ,για το 45.8% των ανδρών όμως, είναι ζωτικής σημασίας.

9.Αρέσει στους άνδρες το ομαδικό σεξ;

Παράλληλα οι άνδρες φαίνεται να είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και πειραματισμούς κατά τη σεξουαλική πράξη, όπως είναι τα παιχνίδια ρόλων. Το 1/3 περίπου των συμμετεχόντων παραδέχτηκαν ότι θα επιθυμούσαν να έχουν την εμπειρία του ομαδικού σεξ, ενώ οι μισοί περίπου είπαν ότι έχουν παρακολουθήσει πορνό μαζί με τη σεξουαλική τους σύντροφο.

10.Ποια στάση προτιμούν οι περισσότεροι άνδρες;

Άλλα ενδιαφέροντα ευρήματα αποκαλύπτουν πως η αγαπημένη σεξουαλική στάση των ανδρών είναι, όταν η γυναίκα είναι από πάνω.

11.Πόσες φορές αυνανίζεται ένας άνδρας;

Η πλειοψηφία των ανδρών αυνανίζεται 2-3 φορές την εβδομάδα, το 4.5% αναφέρει ότι αυνανίζεται πάνω από μια φορά καθημερινά και 9 στους 100 άνδρες δήλωσαν ότι δεν αυνανίζονται.

12.Κάθε πότε σκέφτονται οι άνδρες το σεξ;

Τέλος, το 10.4% δήλωσε ότι σκέφτεται κάτι σχετικό με το σεξ κάθε λίγα λεπτά.

13.Στήθος, πόδια ή γλουτοί;

Το αγαπημένο μέρος του γυναικείου σώματος είναι για τους περισσότερους το στήθος, ακολουθούν οι γλουτοί και στην τρίτη θέση βρίσκονται τα πόδια.

14.Ποιος είναι ο επιθυμητός χρόνος διάρκειας της σεξουαλικής επαφής;

Ένα από τα πιο βασικά ευρήματα της μελέτης είναι πως μόνο το 37.8% των ανδρών δήλωσε ικανοποιημένο με τη σεξουαλική του ζωή. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες εκφράζουν την επιθυμία μιας πιο δραστήριας σεξουαλικής ζωής.Ένα ακόμα σημαντικό σημείο στο οποίο άνδρες και γυναίκες φαίνεται να συμφωνούν είναι ο μέσος επιθυμητός χρόνος διάρκειας της σεξουαλικής πράξης, ο οποίος ανέρχεται στα 20-30 λεπτά.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι ιδανικές στάσεις για να… γιορτάσεις την Ημέρα της Γυναίκας!

5+1 «μυστικά» για να… απογειωθείτε ερωτικά!

 

Σχετικά άρθρα