Τα "βρόντηξε κάτω" κι παραιτήθηκε - Με εξευτέλισαν ως "τσούλα"

13 Φεβρουαρίου 2016

Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα της η ιρανή τηλεπαρουσιάστρια Σίνα Σιρανί, ωστόσο κατάφερε να κάνει ρεζίλι τους δύο άνδρες που της έκαναν τον βίο αβίωτο με συστηματική σεξουαλική παρενόχληση αλλά και πόλεμο νεύρων, ουσιαστικά διώχνοντάς την από τη χώρα.

Η 32χρονη πρώην τηλεοπτική σταρ, αφού παραιτήθηκε από το ειδησεογραφικό κανάλι Press TV την περασμένη εβδομάδα, ανέβασε στο διαδίκτυο ακουστικό υλικό στο οποίο ο διευθυντής ειδήσεων Χαμίντ Ρεζά Εμάντι ακούγεται να την παρακαλάει να «τον ικανοποιήσει», ενώ ανάρτησε και φωτογραφία του την οποία της έστειλε ο ίδιος με το σχόλιο «σέξι αφεντικό».

Και επειδή η Σιρανί ήθελε να πάρει... όλο το αίμα της πίσω, έδωσε συνέντευξη στην οποία περιέγραψε με κάθε εκνευριστική λεπτομέρεια πώς ο μάνατζερ του στούντιο Παγιάμ Αφσάρ ενθάρρυνε άλλους εργαζομένους να καταγγέλλουν τη διαζευγμένη μητέρα όταν αργούσε ή όταν φορούσε τακούνια.

Η εντυπωσιακής εμφάνισης γυναίκα, που είχε έτσι κι αλλιώς να παλεύει με το στίγμα της οικογενειακής κατάστασής της, η οποία δεν θεωρείται αποδεκτή από την υπερσυντηρητική κοινωνία του Ιράν, αμέσως μόλις παραιτήθηκε από το κανάλι εγκατέλειψε τη χώρα και άρχισε τις αναρτήσεις- κατηγορώ. «Δεν μπορώ πια να εργάζομαι για μια οργάνωση στην οποία δεν πιστεύω» έγραψε στο facebook και στη συνέχεια ανέβασε δύο φωτογραφίες με μαντίλα και μια τρίτη που την έδειχνε να παρουσιάζει με το κεφάλι της καλυμμένο, μακριά τουνίκ και παντελόνι. «Με εξευτέλισαν ως τσούλα γι' αυτό.

Είμαι σίγουρη ότι οι καλοί συνάδελφοι θυμούνται. Μου έδωσαν πρόστιμο και παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Και επειδή ο θυμός της δεν έλεγε να ξεθυμάνει, άφησε να διαρρεύσουν στο ειδησεογραφικό σάιτ Iran Wire οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της με τον Εμάντι, ο οποίος -μεταξύ άλλων- φαίνεται ότι παραδέχεται ότι την είχε αγγίξει, αν και όχι όσο θα ήθελε.

 

Πηγή: esrpessonews.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...