Το στριφογυριστό σεξ: Το πέος χτυπά το μπροστινό μέρος του κόλπου (φωτό)

15 Φεβρουαρίου 2016

Είναι μια στάση που μπορεί να ερεθίσει πάρα πολύ τη γυναίκα μιας και επιτρέπει στο πέος να ερεθίζει πολύ και να μπει βαθιά στο αιδοίο της γυναίκας. Πολλοί δε υποστηρίζουν ότι με τη συγκεκριμένη στάση είναι πολύ εύκολο να αγγίζεις το σημείο G της γυναίκας. 

Πώς γίνεται:

Η γυναίκα ξαπλώνει και περνάει τα πόδια της στους ώμους του άνδρα αγκαλιάζοντάς τον με πάθος. Ο άνδρας πρέπει να φέρει το πέος σε επαφή με το μπροστινό τείχος του κόλπου της στριφογυρίζοντας το πέος του προκειμένου να το πετύχει. Στην αρχή πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην της προκαλέσεις πόνο ή ενόχληση. Όσο προχωρά η ερωτική επαφή μπορείς να διεισδύεις όλο και πιο βαθιά μέσα της. Για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η διείσδυση βάλε τα γόνατά της στο στήθος σου. 

Η στάση αυτή έχει ακόμα ένα πλεονέκτημα της οπτικής επαφής. Ο άνδρας μπορεί να βλέπει το πρόσωπο της συντρόφου του να φτάνει βήμα προς βήμα σε οργασμό, από τον αρχικό ερεθισμό στην απόλυτη έκρηξη. 

.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
κινη***** ****
07:19 Παρασκευή 30/09/2016
καλημεραειμαι 37 ετων και κανω χρηση cialis των 5 λογω αυξημενων αναγκων κια δεν εχω προβληματα υγειαςΠειτε μου ειναι επικυνδυνο για την υγεια μακροπροθεσμα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ