Η στάση αράχνη: Όταν η γυναίκα εγκλωβίζει το πέος στον ιστό της! (φωτό)

19 Φεβρουαρίου 2016

Η στάση αράχνη:

Είναι μια στάση που συνίσταται για ζευγάρια που ζουν την ερωτική τους ζωή με πάθος και ενθουσιασμό. Και οι δυο κάθονται στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια και αντικριστά ώστε να βλέπει ο ένας την ερωτική έξαψη του άλλου στα μάτια και να διεγείρονται ακόμα πιο πολύ.

Η γυναίκα σταδιακά μετακινείται και πλησιάζει το πέος του άνδρα όλο και πιο πολύ. Προσοχή! Μην το κάνετε αυτό από την αρχή. Η ιδέα και μόνο ότι η συνουσία βρίσκεται τόσο κοντά αλλά πρέπει να περιμένεις για να απολαύσεις το κορμί του συντρόφου σου είναι ό, τι πιο διεγερτικό στο κρεβάτι.

Έπειτα, όταν έρθει η ώρα της διείσδυσης η γυναίκα μπορεί να δώσει τον ρυθμό κουνώντας τους γοφούς της προκλητικά και να πάρει το πάνω χέρι στο σεξ. Στην πορεία της σεξουαλικής πράξης όμως ο άνδρας πρέπει να γίνει ο κυρίαρχος κάνοντας όλο και πιο βαθιές διεισδύσεις μέσα της, κρατώντας δυνατά όλο της το κορμί με τα χέρια του. Η στάση αυτή προσφέρεται και για πιο εύκολο οργασμό αν καταφέρετε και συνδυάσετε τις αναπνοές σας και συντονίσετε τα σώματά σας στον ίδιο ερωτικό ρυθμό. Πιο εύκολο συγκριτικά με τις άλλες στάσεις μιας και υπάρχει όπως είπαμε και πριν, η οπτική επαφή. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ