10χρονη μετανάστρια έβαλε τα κλάματα μπροστά στη Χίλαρι

19 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι θυμόμαστε την σκηνή όπου η Γερμανίδα Καγκελάριος  Άνκελα Μέρκελ, στεκόταν ψυχρή και αμήχανη δίπλα σε ένα παιδί μεταναστών στην Γερμανία το οποίο έκλαιγε λόγω της απέλασης που αντιμετώπιζαν οι γονείς της. Χθες σειρά είχε η Χίλαρι Κλίντον.

Η διεκδικήτρια ωστόσο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τα έχασε όπως η Γερμανίδα συνάδελφος της, αλλά αντίθετα έδειξε την συναισθηματική της πλευρά, κερδίζοντας πολύτιμους πόντους στην κούρσα των προκριματικών εκλογών.

Όταν η μικρή, 10χρονη, Κάρλα Ορντίζ της ανακοίνωσε ότι οι γονείς της έλαβαν μια επιστολή από τις αρχές για την απέλαση τους και ξέσπασε σε κλάματα, η Κλίντον την κάλεσε να έρθει κοντά της, την αγκάλιασε και της είπε «έλα εδώ μωρό μου, μην κλαις, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, άσε να ανησυχούμε εμείς για αυτά. Είσαι πολύ γενναία και έτσι πρέπει να παραμείνεις και για να σταθείς στους γονείς σου. Άσε με να ανησυχώ εγώ για αυτά τα πράγματα, σύμφωνοι;»

Η Κλίντον έχει εκφράσει την θέση ότι οι οικογένειες των μεταναστών πρέπει να παραμένουν ενωμένες, διεκδικώντας έτσι την ψήφο της κοινότητας των «λατίνων» (ισπανόφωνοι-προερχόμενοι από χώρες της Νοτίου Αμερικής), σημαντικό ποσοστό του εκλογικού σώματος.
Δείτε το βίντεο:ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ