Έκτακτο Περιστατικό: λιποθύμισε στην εκκλησία – Απίστευτες σκηνές σπαραγμού και πόνου στο τελευταίο αντίο του Παντελίδη. (Photo+ Video)

20 Φεβρουαρίου 2016

Μαζί με τους συγγενείς και φίλους, οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη είναι αυτή τη στιγμή στον Άγιο Σπυρίδωνα για να αποχαιρετήσουν τον τραγουδιστή.

Η στιγμή του αποχαιρετισμού είναι δύσκολη γενικά, όμως στην περίπτωση του Παντελή εξελίχθηκε σε τραγικό γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr πολύς είναι ο κόσμος που δεν άντεξε, ξέσπασε σε ανααφιλητά και από την ένταση της στιγμής έχασε τις αισθήσεις του! Οι θαυμαστές του δεν μπορούν να πιστέψουν οτι χάθηκε ο Παντελής!


1

 

kopela

 

Γύρω στα 15 άτομα έπεσαν λιπόθυμα και ειδοποιήθηκαν οι πρωτες βοήθειες. Συγκεκριμένα, μια θαυμάστρια, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση… Πληροφορίες του Youweekly.grαναφέρουν οτι η κοπέλα, που ήταν μέλος του επίσημου fan club του Παντελίδη, σε μια κρίση, της γύρισε η γλώσσα και λιποθύμισε! Το ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως για να τη μεταφέρει στο πιο κοντινό νοσοκομείο. Να σημειωθεί οτι λίγο πριν η κοπέλα φιλούσε το χέρι της μητέρας του Παντελή.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: youweekly.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...