Δεν έχω οργασμό εδώ και καιρό. Τι συμβαίνει;

25 Απριλίου 2013


Η αναγνώστριά μας Δήμητρα, ζητά τη συμβουλή των γιατρών μας.


"Εδώ και αρκετά χρόνια δεν μπορώ να έρθω σε οργασμό. Ενώ όλα κυλούσαν φυσιολογικά, ξαφνικά σταμάτησαν όλα. Γιατί;


Απευθύναμε το ερώτημά σας στον συνεργάτη μας, Χειρουργό, Ουρολόγο-Ανδρολόγο και Πρόεδρο του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, κύριο Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη. Ελπίζουμε οι πληροφορίες που σας δίνει να σας φανούν χρήσιμες.Ο οργασμός στη γυναίκα είναι μεγάλο θέμα γιατί είναι και μυστικόα και αόρατος και πολλές φορές υποκριτικός. Θυμάστε μια ταινία όπου η Μεγκ Ράιαν γνωστή Αμερικάνα τσαχπίνα κάνει οργασμό σε ένα φαστφουντάδικο για να αποδείξει στον άνδρα πως δεν ξέρει τον οργασμό της γυναίκας.


Τώρα σε νέες γυναίκες αν τα αίτια δεν είναι οργανικά. Παθήσεις γυναικολογικές , ορμονικές διαταραχές, κολπίτιδες, φλεγμονές και κολποσπασμός…


Θα σκεφτείτε τι δεν σας αρέσει στο σεξ και ποιος άνδρας σας προκαλούσε οργασμό. Δεν είναι όλοι οι άνδρες για όλες τις γυναίκες διεγερτικοί όπως και όλες οι γυναίκες δεν ξεσηκώνουν τους άνδρες ερωτικά. Μη σκέφτεστε το σεξ σαν καθήκον αλλά σαν μια παράσταση που θέλει  τέχνη και προσπάθεια.


Η τέχνη του έρωτα δεν είναι συνταγή μαγειρικής και δεν δίνεται από μαμάδες και φιλενάδες. Πρέπει να μάθετε το σώμα, το μυαλό το δικό σας και του άλλου. Και να αφήσετε τις ενοχές έξω από την κρεβατοκάμαρα. Σκεφτείτε την πρόκληση και αφεθείτε στην φαντασία. Αν δεν είστε άρρωστη γυναικολογικά βέβαια και δεν έχετε πολύ καλή ερωτική εμπειρία στην εφηβεία σας.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Ηλια***** ****
03:29 Δευτέρα 3/03/2014
Είμαι 31 ετωνεχω σχεση 5 χρονιακ ο φιλος μουεπιμενει να παντρευτουμεΕγω δεν είμαι ερωτευμένη μαζη του αλλα δεν τον χωρηζωισως επειδι φοβάμαιΠριν ειχα σχεση 65χρονια κ χωρησα επειδι δεν ημουν ετοιμηΤωρα δεν θελω να παντρευτώ επειδι δεν ειμαι ερωτευμενηαυτος ειναι ενας υπεροχος ανθρωποςΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΥΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΗΖΩ ΕΠΕΙΔΙ ΦΟΒΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΚΑΛΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ