Γεννηματά: Πόσους μικρούς Βαρουφάκηδες έχετε, κύριε πρωθυπουργέ;

21 Φεβρουαρίου 2016

«Εγώ έχω να θυμηθώ ότι από τότε που αναλάβατε, είμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της εξόδου πότε από το ευρώ και πότε από τη Σένγκεν» τόνισε η Φώφη Γεννηματά απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής, σημειώνοντας ωστόσο ότι «κανείς δεν απαλλάσσει τους Ευρωπαίους από τις ευθύνες τους».

«Εσείς όμως τι κάνατε όλο αυτό το διάστημα για να περιορίσετε τους κινδύνους για τη χώρα μας;», είπε προς πρωθυπουργό, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε λέγοντας:

«Ακολουθήσατε ακριβώς την ίδια τακτική του πρώτου εξαμήνου του 2015. Τότε που με την αποτυχημένη διαπραγμάτευσή σας οδηγηθήκαμε στο τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο» επισήμανε καταλογίζοντας στην κυβέρνηση «αδράνεια, αμηχανία, αναποτελεσματικότητα, ιδεοληψίες, ανικανότητα».

Και πρόσθεσεη επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: «Είχατε δυστυχώς Βαρουφάκηδες κύριε Πρωθυπουργέ και στο προσφυγικό που διατυμπάνιζαν ότι όλοι είναι καλοδεχούμενοι σε αυτή τη χώρα. Που δήλωναν προκλητικά ότι οι μετανάστες εξαφανίζονται. Που διέλυσαν αντί να βελτιώσουν τις δομές φιλοξενίας που υπήρχαν (…) Πόσους μικρούς Βαρουφάκηδες άραγε έχετε; Δέκα; Και ως πότε θα ρίχνετε την ευθύνη σε αυτούς;». www.real.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ