Μάνα Φύσσα: Τρώμε τις σάρκες μας μ' αυτά που συμβαίνουν εκεί μέσα

22 Φεβρουαρίου 2016

Την αγανάκτησή της για την αποφυλάκιση του δολοφόνου του γιου της Γιώργου Ρουπακιά εξέφρασε εκ νέου η μητέρα του Παύλου Φύσσα.

«Ξέραμε ότι στους 30 μήνες θα βγει, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε τόσο πολύ καθυστερήσει το δικαστήριο», δηλώνει η Μάγδα Φύσσα στο Mega.

Τόνισε, δε, πως δεν είναι δυνατόν να αποφυλακίζεται μετά από 30 μήνες αλλά και στο 18μηνο «οι συνεργοί» του να έχουν βγει έξω.

Παράλληλα, ζήτησε να υπάρξει αυστηρή αστυνομική φύλαξη του Ρουπακιά μετά την αποφυλάκισή του, αλλά και να δίνει το παρών σε κάθε δικάσιμο δικαστήριο.

«Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.

Οπως ανέφερε, η οικογένειά της βίωνε δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της δίκης, με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα να μην δείχνει καμία μετάνοια.

«Είμαστε εμείς οι γονείς αλλά ξοπίσω υπάρχει μια ουρά που έρχεται μαζί μας και ταλαιπωρείται και πονάει και υποφέρει και τρώει τις σάρκες της γιατί βλέπουμε όλους εκεί μέσα, βλέπουμε το κτήνος αυτό το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι' αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί», επεσήμανε.Πηγή: Η Μάγδα Φύσσα ξεσπά: Μην ακούσουμε ότι ο δολοφόνος έφυγε | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/252288/i-magda-fyssa-xespa-min-akoysoyme-oti-o-dolofonos-efyge#ixzz40smEJEmc


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy