Ξύλο στο σεξ: Αρέσει στις γυναίκες;

Στις περισσότερες φαντασιώσεις οι γυναίκες μπαίνουν σε κατάσταση υποταγής. Βλέπουν ότι υφίστανται εξαναγκασμούς με τη βία.

Αλλά είναι μια βία στην οποία δεν νιώθουν θύματα γιατί την ελέγχουν κάθε στιγμή. Αυτή η βία δεν πονάει… πραγματικά.

Αυτό το σενάριο κυρίαρχου/υποταγμένου επιτρέπει στις γυναίκες να αποτινάξουν την καταπίεση των πνευματικών εμποδίων που προέρχονται από την ηθική, την θρησκεία, την κοινωνία.

Θέλουν τον άνδρα να είναι αφέντης

Μέσα από αυτή την φαντασίωση, καταλαβαίνουμε ότι πολλές γυναίκες θέλουν τον άνδρα – αφέντη. Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το ολίσθημα της έννοιας του μαζοχισμού από τον τομέα της σεξουαλικής διαστροφής (κάποιος μπορεί να φτάσει στην ηδονή μόνο αν υποφέρει) στον αποκλειστικά θηλυκό ηθικό τομέα (γυναίκα που προσφέρεται για τη θυσία).

Κάποιες φορές οι γυναίκες νιώθουν τον πόνο να τις εξυψώνει ηθικά και ο έτσι ο… μαζοχισμός των γυναικών είναι κατά κάποιο τρόπο γίνεται «φυσιολογικός». Και αυτό τους «επιτρέπει» να φτάσουν σε οργασμό. Ακολουθεί μια αληθινή εξομολόγηση όπως καταγράφηκε σε σχετική έρευνα του «F Magazine».

Η ιστορία μιας 30χρονης

«Όταν επικαλούμαι φαντασιώσεις, είναι εικόνες βίας ή εξαναγκασμού. Για παράδειγμα, συχνά ονειρεύομαι πως ένα τεράστιο σκληρό πέος με διεισδύει με βία παρά τις ικεσίες μου, ενώ την ίδια στιγμή δυο άντρες με τα μάτια καλυμμένα με μάσκα, με γλείφουν και μου δαγκώνουν ασταμάτητα τα στήθη.

Ο τέταρτος άνδρας κρατάει τα χέρια μου ακίνητα, βρίσκεται πάνω από το κεφάλι μου και διευθύνει τις κινήσεις των άλλων ενώ με φιλάει. Συνήθως είναι ο σύντροφος μου που παίζει το ρόλο του επιβλέποντα και στέκεται πάνω από το κεφάλι μου.

Είναι πολύ αυταρχικός και με χτυπά. Θέλω κατά βάθος να του προσφερθώ ολοκληρωτικά. Με αυτή τη  φαντασίωση φτάνω στον μέγιστο οργασμό».

Η ιστορία μιας 38χρονης

«Για να φτάσω γρηγορότερα σε οργασμό με τον σύζυγό μου σκέφτομαι την παρακάτω φαντασίωση: Είμαι φυλακισμένη, είμαι σκλάβα και μου κάνουν βασανιστήρια. Συνήθως με μαστιγώνουν. Θυμάμαι μια σκηνή που είχα δει από μια ταινία, την Ιστορία της Ο.

Οι σκηνές όπου η Ο μαστιγώνεται με κάνουν να φτάνω σε τέτοια διέγερση που ο οργασμός είναι αναπόφευκτος. Αλλά δεν ξεκίνησε από την ταινία η φαντασίωσή μου. Την είχα και πριν δω το φιλμ. Η σκηνή που είδα απλά ενδυνάμωσε τη φαντασίωσή μου».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Και ο άνδρας έχει ταμπού στο σεξ: Ποια είναι αυτά;

4 ξεκούραστες στάσεις για καλό σεξ μετά τη δουλειά!

Οι σεξουαλικές διαταραχές στη γυναίκα που μπορεί να σε ανησυχήσουν

Τα 5 πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζεις για τη στύση

Οι τροφές που «απαγορεύεται» να φας πριν κάνεις σεξ

Σχετικά άρθρα