Ψηλές, αδύνατες, γυναίκες με πιασίματα: Πώς κάνει σεξ ο κάθε τύπος -(ΦΩΤΟ)

24 Φεβρουαρίου 2016

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει ένα καλλίγραμμο σώμα. Όχι μόνο για να είναι αρεστή αλλά για να νιώθει πρώτα απ’ όλα όμορφη με τον εαυτό της. Τι μπορεί όμως να κρύβει ο τύπος του σώματος μιας γυναίκας για τις προτιμήσεις και τα γούστα της στο σεξ;

Έχεις καμπύλες…
Μιλώντας βιολογικά μια γυναίκα με καμπύλες -ειδικά εκείνες που έχουν μεγαλύτερους γοφούς- τείνουν να είναι περισσότερο ανοιχτές στους πειραματισμούς στο κρεβάτι. Έρευνα του Πανεπιστημίου του Leeds αποκάλυψε πως η γυναίκα με αυτόν τον σωματότυπο κάνει πιο συχνά one night stand και πειραματίζεται στο σεξ.

Είσαι κοντή…
Οι άντρες είναι γνωστό πως λατρεύουν να κάνουν σεξ με πιο κοντές γυναίκες γιατί είναι πιο εύκολο για εκείνους να την κουμαντάρουν στο κρεβάτι ή και να κάνουν σεξ σε διάφορα μέρη. Από επιστημονική άποψη οι κοντές γυναίκες επειδή έχουν χαμηλό κέντρο βάρους έχουν καλύτερη ισορροπία για να κάνουν πιο απαιτητικές στάσεις. Δεδομένο άκρως ελκυστικό για τα αγόρια.

Είσαι ψηλή…
Παρόλο που μια άλλη έρευνα έδειξε πως και οι άντρες και οι γυναίκες με ψηλά πόδια θεωρούνται υγιείς και σέξι μόλις πέσουν στο κρεβάτι δε συμβαίνουν πάντα πυροτεχνήματα. Αυτό δε σημαίνει πως η τεχνική τους είναι κακή, απλά δεν έχουν τη δυνατότητα να είναι πολύ ευέλικτες στο κρεβάτι

Είσαι αδύνατη…
Σύμφωνα με τους ειδικούς οι πολύ αδύνατοι άνθρωποι δεν έχουν μεγάλες ποσότητες ενδορφίνης στο σώμα τους. Για αυτό η έρευνα έδειξε πως μια πολύ αδύνατη γυναίκα δεν είναι και η ιδανικότερη σύντροφος για σεξ. Πάρα αυτά άλλη έρευνα έδειξε πως οι άντρες προτιμούν στο κρεβάτι τους γυναίκες με στενή μέση!

Έχεις μικρό στήθος…
Παρά τα σύγχρονα πρότυπα που δίνουν έμφαση στο μεγάλο στήθος οι γυναίκες με μικρότερο ντεκολτέ κάνουν πολύ σεξ και απολαμβάνουν πολλά προκαταρκτικά. Γιατί; Γιατί το μικρότερο στήθος είναι περισσότερο ευαίσθητο από τα μεγαλύτερα. Και όση περισσότερη διέγερση παίρνει τόσο καλύτερη γίνεται στο σεξ.

crashonline.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ