5 σημάδια ότι της άρεσε το σεξ μαζί σου!

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Ισχύουν ή όχι οι πρακτικές που περιγράφει; Όταν ο Ευρωπαίος δεν μπορεί, ο Κινέζος ίσως ξέρει καλύτερα…

Ερωτικές συμβουλές από την Κίνα Νο 5. Σημάδια που δείχνουν πως απολαμβάνει το σεξ μαζί σου. 

Οι συμβουλές που δίνουν τα κείμενα του ΤΑΟ ίσως σε ξενίσουν. Περιγράφουν όμως αναλυτικά τα στάδια της ηδονής και την τακτική που ο άνδρας πρέπει να ακολουθεί… σε κάθε βήμα υπάρχει και ένα χαρακτηριστικό σημάδι, που δείχνει την απόλαυση που νιώθει η γυναίκα. Άραγε της άρεσε το σεξ; Πώς θα το καταλάβεις;

  1. Το πρόσωπο της γυναίκας είναι κόκκινο, ξαναμμένο και τ’ αυτιά της ζεστά. Αυτό δείχνει την όρεξή της για έρωτα. Ο άντρας μπορεί να σπρώχνει προσεκτικά και παιχνιδιάρικα το πέος του στα ρηχά περιμένοντας τις επόμενες αντιδράσεις.
  2. Η μύτη της είναι ιδρωμένη και οι ρώγες της σκληραίνουν. Αυτό σημαίνει ότι η ηδονή της κλιμακώνεται. Ο άνδρας μπορεί να πάει στο βάθος της  “Κοιλάδας” της γυναίκας”  σε βάθος 12.5 εκ. αλλά όχι βαθύτερα. Θα πρέπει να περιμένει μέχρι να ενταθεί η όρεξή της για να συνεχίσει πιο βαθιά.
  3. Καθώς η φωνή της πέφτει και ακούγεται βραχνή, η ηδονή της έχει κορυφωθεί. Τα μάτια της είναι κλειστά, λαχανιάζει δυνατά. Ο άνδρας τώρα, μπορεί να μπαινοβγαίνει ανεμπόδιστα. Η συνουσία πλησιάζει βαθμιαία στην έκσταση εκείνη φαίνεται πως απολαμβάνει πολύ τον έρωτα.
  4. Ο κόλπος της αναβλύζει υγρά, η φλόγα της ηδονής πλησιάζει στο αποκορύφωμά της και κάθε είσοδος κάνει τους χυμούς της αγάπης να ξεχειλίζουν.
  5. Όταν τα πόδια της είναι ψηλά στον αέρα για να αγκαλιάσουν τον άνδρα, η φλόγα της ηδονής της έχει τότε κορυφωθεί. Τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του, τα χέρια της αρπάζουν τους ώμους και την πλάτη του. Αυτά είναι τα γνωρίσματα που δίνουν στον άνδρα το σήμα να προχωρήσει βαθύτερα (βάθος 15 εκ.). Αυτά τα βαθιά χτυπήματα θα απλώσουν την έκσταση σ’ όλο το κορμί της.

Σχετικά άρθρα