Στον Ρέμο τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελίδη

25 Φεβρουαρίου 2016

Μπορεί το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη να κόπηκε γρήγορα και άδικα, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα, ωστόσο, πίσω του αφήνει αρκετά τραγούδια τα οποία ο ίδιος δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτά είναι πολύ πιθανό να δοθούν στον Αντώνη Ρέμο. Αυτή άλλωστε είναι και η επιθυμία της οικογένειας.

180216190832_2825.jpg

Όπως είναι γνωστό, ο τραγουδιστής είχε πολύ καλή σχέση με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.  Έκαναν κολλητή παρέα και ο Αντώνης τον αντιμετώπιζε ως τον «μικρό του αδερφό».

200216132614_4256.jpg
Όνειρο άλλωστε του Παντελή ήταν να συνεργαστεί με τον Αντώνη και κάτι τέτοιο ήταν στα σχέδιά τους. Δυστυχώς, όμως η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο και τραγικό παιχνίδι στο «σεμνό» παιδί του ελληνικού πενταγράμμου που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο όλα αυτά τα τέσσερα μόλις χρόνια της καριέρας του.

remos.jpg
Όπως είναι φυσικό, οποιαδήποτε κίνηση αφορά στα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη δεν θα γίνει αμέσως, μιας και ο πόνος αυτή τη στιγμή είναι ανείπωτος… Μένει βέβαια να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα...

 

Πηγή: Star


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ