Η «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο

26 Φεβρουαρίου 2016

Με τίτλο «”Σύνδρομο Σαμαρά” στην κυβέρνηση;» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».  Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι επτά έτοιμα νομοσχέδια παραμένουν στο συρτάρι με αποτέλεσμα η χώρα να χάνει πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

 

 

Επίσης η «Αγορά»:

  • αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση βλέποντας την εκρηκτική αύξηση των προσφυγικών ροών δημιουργεί κέντρα φιλοξενίας για 90.000 άτομα σε ολόκληρη τη χώρα.
  • δημοσιεύει ρεπορτάζ για το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας εν όψει της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών. «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε στα δύσκολα» λέει ο Προκόπης Παυλόπουλος σε συνεργάτες του.
  • φέρνει στο φως  τα σενάρια για μειώσεις στις κύριες συντάξεις που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο κάτω από τις ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών .

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος δηλώνει: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο για τους αγρότες, ούτε κρυφό, ούτε φανερό» και του βουλευτή Σερρών της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή ο οποίος τονίζει: «Ευπρόσδεκτος στη Νέα Δημοκρατία όποιος συμφωνεί με τις αρχές μας».

 

 

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Το Σάββατο στην Αγορά: Άννα Βίσση νέο CD, Relax (βιβλίο anti-stress) και μαζί Rabbids


ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Το νέο CD της Άννας Βίσση  με  14 ολοκαίνουργια τραγούδια.

 

Relax

Η νέα anti-stress συνήθεια. Η μέθοδος που βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να εκτονώσουν το άγχος και να χαλαρώσουν. Νιώστε την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής για ενήλικες και αντιμετωπίστε το στρες.

 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 

Rabbids

Τα φοβερά κουνέλια ξαναχτυπούν. Αποκλειστικά στην Αγορά ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης παιδικής σειράς.

Αυτή την εβδομάδα άλλο ένα dvd με 6 νέα επεισόδια.

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...