Σουβλάκια Κοτόπουλου με Πικάντικη Λαχανοσαλάτα!!!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>6 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου, κομμένα σε μπουκιές</li>
<li>100 γρ. έτοιμο πέστο βασιλικού (από βάζο) + 3 κουτ. σούπας ακόμη</li>
<li>αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<p><strong>Για τη λαχανοσαλάτα</strong></p>
<ul>
<li>20 γρ. γιαούρτι στραγγιστό</li>
<li>1 κουτ. σούπας μουστάρδα (κατά προτίμηση Dijon)</li>
<li>1 κουτ. σούπας λάδι</li>
<li>3 φλιτζ. τσαγιού λάχανο, ψιλοκομμένο</li>
<li>λίγα φύλλα σέλινου, χοντροκομμένα</li>
<li></li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> Βάζουμε σε ένα μπολ τα φιλέτα κοτόπουλου και προσθέτουμε το έτοιμο πέστο βασιλικού. Ανακατεύουμε να «πιάσει» το πέστο καλά γύρω-γύρω, περνάμε τις μπουκιές σε ξυλάκια για σουβλάκι και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε τα σουβλάκια στο γκριλ για 4 – 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ψηθούν καλά, χωρίς όμως να καούν και να στεγνώσουν. </p>
<p> </p>
<p><strong><span class="simple_rhomb">Λαχανοσαλάτα</span></strong><span> </span>Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι στραγγιστό με τη μουστάρδα, το λάδι, το λάχανο και το σέλινο.</p>
<p> </p>
<p>Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά, περιχύνουμε με το επιπλέον πέστο και συνοδεύουμε με τη λαχανοσαλάτα.</p>
<p>Πηγή: gastronomos.gr</p>
</div>

Σχετικά άρθρα