Νηστίσιμη Κρέμα με Λεμόνι

26 Φεβρουαρίου 2016


Υλικά συνταγής

  • 1 φλ. γεμάτο νερό
  • 1 κ.σ. γεμάτη κορν φλάουρ
  • 1/4 κ.γ. κουρκουμά
  • 1 κ.σ. μαργαρίνη
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
Εκτέλεση

Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό (σε θερμοκρασία δωματίου) το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη, τον κουρκουμά, το χυμό, το ξύσμα και ανακατεύουμε με σύρμα. Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας για λίγα λεπτά να δέσει η κρέμα. Τέλος, προσθέτουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε να λιώσει. 
Όπως είναι ζεστή περιχύνουμε κέικ, ρεβανί και τούρτες. Όταν κρυώσει λίγο και σταθεροποιηθεί γεμίζουμε μπισκότα, κέικ, τούρτες ή αλείφουμε σε ψωμί. Ελέγχουμε την πυκνότητα της κρέμας προσθέτοντας ή αφαιρώντας λίγο υγρό. Να θυμάστε όταν κρυώσει σφίγγει αρκετά σαν ζελέ. Καλή επιτυχία .


Πηγή: argiro.gr
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα Ζώδια σήμερα
Αστρολογία
14:29 Τα Ζώδια σήμερα