Καυτερά Μπριζολάκια με Αβοκάντο!!!

28 Φεβρουαρίου 2016
Υλικά
  • 400 γρ. μοσχαρίσιο κόντρα φιλέτο, κομμένο σε λεπτές φετούλες
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουτ. γλυκού κύμινο σε σκόνη
  • 1 αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
  • 10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό, σε φέτες
  • χυμό από 1/2 λάιμ
  • 2 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκου κόλιανδρου ή μαϊντανού, ψιλοκομμένα
  • λίγο μαυροκούκι (αν έχουμε) 
 

Διαδικασία

Αλείφουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο, με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο. Ψήνουμε το κρέας σε αντικολλητικό τηγάνι για 6 - 8 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά και να γίνει όπως το θέλουμε. Ανακατεύουμε καλά σε μια σαλατιέρα το αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το χυμό λάιμ και τον  κόλιανδρο. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και το μαυροκούκι (αν έχουμε) και ανακατεύουμε ξανά. Σερβίρουμε πλάι στα πικάντικα μπριζολάκια.

 

Πηγή:gastronomos.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...