Κομμένο κεφάλι παιδιού κρατά γυναίκα στο μετρό της Μόσχας

29 Φεβρουαρίου 2016

Έξω από σταθμό μετρό στη Μόσχα ντά εντοπίστηκε γυναίκα ντυμένη στα μαύρα να κρατά στο χέρι το κεφάλι ενός παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φώναζε “Allahu Akbar", δηλαδή ο "Αλλάχ είναι μεγάλος", όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα

Οι περαστικοί που αντίκρισαν το αποτροπιαστικό θέαμα τόνισαν ότι δεν αντιλήφθηκαν αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα, καθώς το άτομο ήταν καλυμμένο με μαύρα ρούχα. Λίγο αργότερα το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για γυναίκα, ενώ οι περαστικοί ανέφεραν ότι συνελήφθη ως ύποπτη τρομοκρατίας.
 
Το θύμα αναγνωρίστηκε ως κοριτσάκι, τη Nastya M. Αμέσως μετά τον φόνο η ύποπτη πήγε στον σταθμό του μετρό κι όταν τη σταμάτησε ένας αστυνομικός για έλεγχο εκείνη έβγαλε από την τσάντα το κεφάλι του παιδιού κι άρχισε να ουρλιάζει ότι το σκότωσε.

 

Τα ξημερώματα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης πυρκαγιάς σε κτιριακό συγκρότημα. Το παιδί υπολογίζεται ότι ήταν γύρω στα 3-4 έτη, σύμφωνα με το Interfax. Αστυνομική πηγή ανέφερε στο RIA Novosti ότι πρόκειται για την νταντά δύο παιδιών, η οποία φέρεται να σκότωσε το ένα από τα δύο και μάλιστα πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα.

Πηγή: www.real.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ