Τα δώρα των Όσκαρ: Δείτε το δονητή που κέρδισαν οι νικητές! (ΦΩΤΟ)

29 Φεβρουαρίου 2016

H απονομή των Όσκαρ πραγματοποιήθηκε χθες και οι νικητές όπως κάθε χρόνο, πήραν και τα δώρα τους.  Φέτος η σακουλίτσα με τα δώρα κόστισε 200.000 δολάρια. Ανάμεσα στις παροχές και τα ακριβά αντικείμενα προσφέρθηκαν και sex toys!

Kαι πιο συγκεκριμένα ένας δονητής!  Όπως διαβάζουμε στον ξένο τύπο, οι νικητές κέρδισαν το προιόν Fiera. Καινοτόμο μιας και φοριέται πριν από το σεξ για να διεγείρει τη γυναίκα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων πριν ξεκινήσουν οι ερωτικές περιπτύξεις. Ο δονητής Fierra υπόσχεται να λύσει τα προβλήματα ερωτικής επιθυμίας στα ζευγάρια, προθερμαίνοντάς τα!

Fiera Hero Image

Ας ελπίσουμε λοιπόν οι χολιγουντιανοί πρωταγωνιστές να βρουν και τη σεξουαλική χαρά. Και αν δεν τα καταφέρουν; Υπάρχουν και άλλα δώρα για να γεμίσουν τα κενά τους.

Στη λίστα περιλαμβάνονται κάθε λογής αντικείμενα και υπηρεσίες  : Περιποίηση και σύσφιξη στήθους με αίμα "Vampire Breast Lift", σπα στο Steamist, περιποίηση σύσφιξης δέρματος, διανυκτερεύσεις σε πανάκρθιβα ξενοδοχεία, ταξίδι 15 ημερών για δύο άτομα στην Ιαπωνία, ετήσια ενοικίαση ενός Audi A4, Αντι-ιδρωτικά ταμπόν, Ζελεδάκια διαίτης, χαρτί τουαλέτας , ηλεκτρονικό τσιγάρο με βότανα σε διάφορες γεύσεις, ταξίδι VIP στο Ισραήλ, αξίας 55.000 δολαρίων, σοκολατάκια, μαθήματα με καταξιωμένους γυμναστές, καλλυντικά, έναν αποχνουδωτή μάλλινων ρούχων, 10 χιλιάδων γευμάτα για να τα δωρίσουν σε ζωάκια σε ίδρυμα σε όποιο ίδρυμα διάσωσης ζώων επιλέξουν οι ίδιοι 

Θέλετε κάτι άλλο; 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ