Καλλιτεχνικό πορνό: Η νέα γενιά ταινιών sex κόβει την ανάσα (εικόνες)

2 Μαρτίου 2016

H σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών Erika Lust δημιούργησε τη νέα γενιά του πορνό. Εκείνη που εξάπτει την ερωτική φαντασίωση μέσα από τα φιλμ πορνό αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Στα XConfessions όπως αποκαλεί τα βίντεο με σεξ που δημιουργεί, η εικόνα είναι εξίσου προκλητική και σκληρή αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και η καλή αισθητική.

Ακόμα και τα προωθητικά πόστερ των ταινιών της ακολουθούν μια διαφορετική λογική. Δεν πρόκειται για τα κλασσικά gif που εύκολα συναντά κανείς στο διαδίκτυο.

Για την Erika, το πορνό πρέπει να είναι και αυτό καλλιτεχνικό. Η εξέλιξη της δράσης θα πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες μιας υψηλής αισθητικής. Για παράδειγμα, ο χώρος των γυρισμάτων οφείλει να είναι ξεχωριστός. Τα έπιπλα που «ντύνουν» τις σκηνές θα πρέπει να ακολουθούν τις τάσεις του σύγχρονου design.

Άλλοτε στις ταινίες της το σκηνικό είναι πιο ρετρό με βιολιά, κολονάτα πανάκριβα ποτήρια κρασί και οι πρωταγωνιστές φορούν χρυσές αναγεννησιακές μάσκες: «Αυτό που επιθυμώ είναι να επαναφέρω τον ενθουσιασμό στον θεατή του πορνό, θέλω να διηγηθώ την ίδια ιστορία ειπωμένη με διαφορετικά λόγια.

Μέσα από τις ταινίες μου θέλω να εξερευνήσω όλες τις πτυχές της ανθρώπινης προσωπικότητας, τους διαφορετικούς χαρακτήρες, τα σεξουαλικά φετίχ, τους μοναδικούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι απολαμβάνουμε το σεξ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ