Τάμτα: «Μπορούν δυο άνθρωποι με άλλο παρελθόν κι άλλες εμπειρίες να είναι μαζί. Όλα γίνονται» - Δείτε το βίντεο

2 Μαρτίου 2016

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε η Τάμτα χθες το βράδυ. Υπέρλαμπρη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλα τα ερωτήματα του παρουσιαστή αλλά και της Δούκισσας Νομικού.

Η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Πάρη Κασιδόκωστα. Ο φωτογραφικός φακός του έχει απαθανατίσει πολλές φορές σε κοινές εξόδους τους. Το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο και περνάει αρκετές ώρες μαζί.

Σε ερώτηση στο αν βλέπει τον εαυτό της με ένα ακόμη παιδί, με χιούμορ απάντησε: «Αυτή την στιγμή δεν το βλέπω καθόλου αυτό, διότι το παιδί μου είναι μεγάλο σε ηλικία, οπότε σε μερικά χρόνια με βλέπω γιαγιά»! Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχόταν έναν άντρα που δεν θα δεχόταν ο ίδιος την κόρη της: «Εγώ με την Άννυ μαζί πάμε».

Στην συνέχεια, αναπάντεχα η συζήτηση οδηγήθηκε στην σχέση της με τον γνωστό εφοπλιστή. Η τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τον δεσμό της μαζί του. Ο Θέμος Αναστασιάδης τη ρώτησε πώς είναι εφικτό να συνυπάρχουν δύο άνθρωποι με ακραία διαφορετικές εμπειρίες και ένα παρελθόν τελείως διαφορετικό. Η απάντηση της ήταν γεμάτη νόημα: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω γι’αυτό το θέμα, αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται»!

 

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:Πηγή: People


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ