Κολοκύθα με κάστανα και ελιές!!

4 Μαρτίου 2016

Υλικά

-2 κιλά κολοκύθα
-½ ποτήρι ελαιόλαδο
-3 δαφνόφυλλα
-1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
-5 σκελίδες σκόρδο
-1 πιπεριά κόκκινη καυτερή
-200 γρ. κάστανα καθαρισμένα
-100 γρ. ελιές πράσινες χωρίς το κουκούτσι
-αλάτι, πιπέρι

 

Eκτέλεση

Καθαρίζουμε την κολοκύθα και την κόβουμε σε μεγάλους κύβους. Καθαρίζουμε τα κάστανα ωμά ή τα αγοράζουμε έτοιμα ψημένα από τον καστανά. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε πήλινη κατά προτίμηση γάστρα και ψήνουμε στους 180°C χωρίς να προσθέσουμε καθόλου νερό, μέχρι να μείνει η κολοκύθα με το λαδάκι της.

Πηγή:thecookbook.com

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ