Κολοκύθα με κάστανα και ελιές!!

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<p>-2 κιλά κολοκύθα<br />-½ ποτήρι ελαιόλαδο<br />-3 δαφνόφυλλα<br />-1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα<br />-5 σκελίδες σκόρδο<br />-1 πιπεριά κόκκινη καυτερή<br />-200 γρ. κάστανα καθαρισμένα<br />-100 γρ. ελιές πράσινες χωρίς το κουκούτσι<br />-αλάτι, πιπέρι</p>
<p> </p>
<p><strong>Eκτέλεση</strong></p>
<p>Καθαρίζουμε την κολοκύθα και την κόβουμε σε μεγάλους κύβους. Καθαρίζουμε τα κάστανα ωμά ή τα αγοράζουμε έτοιμα ψημένα από τον καστανά. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε πήλινη κατά προτίμηση γάστρα και ψήνουμε στους 180°C χωρίς να προσθέσουμε καθόλου νερό, μέχρι να μείνει η κολοκύθα με το λαδάκι της.</p>
<p>Πηγή:thecookbook.com</p>

Σχετικά άρθρα